داشتن یک دستپخت خوشمزه یکی از مسائلی است که هر خانمی دوست دارد مهارت‌های مربوط به آن را بداند. در این مطلب چند ترفند و راز آشپزی برای داشتن یک دستپخت خوشمزه را به شما می‌گوییم.

25 راز آشپزی برای خوش طعم کردن غذابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان : آشپزی مانند هر مهارت دیگری با تمرین و تکرار به تکامل می‌رسد و هر آشپزی در طول فعالیت خود به نکاتی دست پیدا می‌کند که او را از بقیه متمایز می‌کند.

راهکار‌هایی که به راحتی در اختیار دیگران قرار می‌گیرد، حاصل سال‌ها تلاش و ممارست آشپزهاست.

داشتن یک دستپخت خوشمزه یکی از مسائلی است که هر خانمی دوست دارد مهارت‌های مربوط به آن را بداند.

در ادامه با ما همراه باشید تا چند ترفند و راز آشپزی برای داشتن یک دستپخت خوشمزه را یاد بگیرید.

۱-برای از بین بردن تلخی کاهو کافی است چند دقیقه‌ای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.

۲-میوه‌های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مدت بیشتری سالم بماند و له نشود.


بیشتر بخوانید: ۵۹ فوت و فن از "بزرگ‌ترین آشپز‌های دنیا" 


۳-سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک می‌کند، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

۴-هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید، اما بعد از هشت بار حتما ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن‌شان خوب گرفته شود.

۵-برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب لیمو اضافه کنید.

۶- هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

۷-برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

۸- اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

۹-برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا اجازه دهید پنج دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.

۱۰-برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.

۱۱- برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن‌ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.

۱۲-برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیاز‌ها سریع‌تر سرخ می‌شود و طعم بهتری پیدا خواهد کرد.

۱۳-به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی‌شود.

۱۴-برای این که پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید، قبل از این که پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

۱۵-برای این که آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه‌تر شود، کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

۱۴-برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید، چون باعث می‌شود ترشی زود خراب شود.

۱۵-اگرحبوبات بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید. بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب جوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید تا نمک به همه حبوبات برسد.

۱۶-برای این‌که برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

۱۷-اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

۱۸-اگر می‌خواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

۱۹-اگر خانه شما از بوی غذا پرشده است و باعث ناراحتی اعضای خانواده می‌شود، از دود اسپند یا دود خاکشیر استفاده کنید.

۲۰-با دود کردن دارچین هم می‌توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید. دود اسپند باعث ضد عفونی شدن محیط هم می‌شود.

ب. ۲۱-رای نگهداری سبزی‌ها بعد از شست وشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

۲۲-اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه قرمز رنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.

۲۳-اگر گوجه فرنگی خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

۲۴-برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

۲۵-برای پخت بهتر ماکارونی باید چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید. همچنین مقداری نمک به آب در حال جوشیدن آن اضافه کنید.

منبع: مجله دوستان

انتهای پیام/

راز خوشمزه شدن غذا / یک دستپخت خوشمزه و حرفه‌ای داشته باشید!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۲ ۱۲ شهريور ۱۴۰۰
خبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
سلام
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
سلام
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
بد نبود ولی خوبم ،،،،،،، نبود
Luxembourg
ناشناس
۱۹:۱۷ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
ممنونم خیلی عالی بود