به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، ابوالقاسم حسین پور مدیرکل کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: ۱۳ حوزه آبخیزداری در ۱۰ شهرستان مازندران تا پایان امسال تحت پوشش کنترل سیلاب و آبخوانداری قرارمی گیرند.
وی به دغدغه بیش از پیش عموم مردم نسبت به مسائل مرتبط با منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: عرصههای کم نظیر و اکوسیستم طبیعی مازندران با توجه به اهمیتی که نسبت به مناطق دیگر دارد باید در اولویت قرار بگیرد.
حسین پور افزود: توجه به آب، فرسایش خاک، احیاء و غنی سازی و بهبود وضعیت پوشش گیاهی در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی، پایداری اکوسیستم و سلامت حوزهی آبخیزداری ضروری است.
مدیرکل کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه مازندران و گلستان را از سیل خیزترین استانهای کشور برشمرد و گفت: ۹۰ درصد بیشترین سیلها با بارش بیش از ۱۰۰ میلی متر برای مازندران ثبت شده است که تغییرات اقلیمی و افزایش شدت بارشها را در پی خواهد داشت.
وی افزود: اعتبارات دولتی و تملک به این استانها به صورت ویژه درنظر گرفته میشود.
همچنین سید محسن موسوی تاکامی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری گفت: بحث انسجام سازمانی و انجام طرح های مختلف در حوزههای آبخیز که شروع مناسبی برای مدیریت جامع و یکپارچه در حوزههای آبخیز منابع طبیعیاست .
وی به اهمیت اطلاع رسانی و جلب مشارکت سایر دستگاههای اجرایی در حوزههای آبخیزداری اشاره کرد و افزود: تمام قراردادهای بیولوژیک آبخیزداری منعقد شده و پیمانکاران در حال اجرای طرح از جمله شناسایی و تعیین عرصهها و تهیه نقشه هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- ساری با بیان اینکه مطالعات طی ۷ تا ۱۵ سال گذشته بسته به شرایط توپوگرافی و سیل خیزی بالا انجام گرفته است، گفت: جانمایی دقیق سازهها و تهیه دستورالعمل اجرایی مجدد نیاز به زمان دارد.
موسوی تاکامی افزود: بیش از ۷۰ درصد طرح های های صندوق توسعه ملی منجربه انعقاد قرارداد شد که پیمانکاران با توجه به محدودیت زمانی نسبت به انجام طرح ها اقدام کنند.
انتهای پیام /ر