محققان دانشگاه سوانسی با اضافه کردن مواد جذب کننده نور به پلاستیک و قرار دادن آن در معرض نور خورشید یک قدم به این کشف نزدیکتر شدند.
طبق گفته دانشمندان دانشگاه سوانسی، این فرآیند همچنین میتواند جایگزین ارزانتر برای بازیافت زباله باشد؛ زیرا در این روش نیازی تمیز کردن پلاستیک نیست.
دکتر موریتز کوهنل، از بخش شیمی این دانشگاه، گفت: «هر ساله نزدیک به میلیاردها تن پلاستیک مصرف میشود که از این میزان تنها یک درصد از آنها قابل بازیافت هستند؛ ما در تلاش برای پیدا کردن راهی برای بازیافت آن دست از زباله هایی هستیم که بازیافت نمی شوند، نکته جالب توجه این فرآیند این است که چندان آسیب رسان نیست؛ این فرایند در عین حال قادر است انواع زبالهها را از بین ببرد حتی اگر غذا یا کمی روغن در پلاستیک موجود باشد، واکنشهای این فرایند را متوقف نمیکند و آن را تسریع میبخشد.
این فرایند منجر به تولید گاز هیدروژن میشود، شما میتوانید حبابهای تولید شده را بر سطح ببینید برای مثال میتوانید از آن به عنوان سوخت در یک خودروی هیدرولیک استفاده کنید.
مواد جاذب نور قبل از قرار گرفتن در پلاستیک، در یک محلول قلیایی و سپس در معرض نور خورشید قرار میگیرند، فرایند رخ داده باعث ایجاد هیدروژن میشود.
با این حال ممکن است سالها طول بکشد که فرآیند تبدیل پلاستیک به سوخت به مرحله صنعتی شدن برسد.
در بریتانیا، فراوانی مصرف پلاستیک توسط افراد در سالهای اخیر تبدیل به یک مسئله مهم شده است حتی کمپین هایی برای محدود کردن استفاده از کیسههای پلاستیکی در مغازه ها و فنجانهای قهوه یک بار مصرف در کافهها تشکیل شده است.
انتهای پیام/
راهی جدید برای تبدیل زباله به سوخت خودرو