به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ،منصور رضوانی جلال رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: 2 هزار و 228 نفر زنبوردار در استان همدان به این صنعت مشغول هستند و سالانه بیش از 2 هزار و 170 تن عسل دراین استان تولید میشود و آمارها نشان میدهد میانگین تولید در همدان از میانگین کشوری بالاتر است.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف عسل در استان همدان یک کیلو و 234 گرم و استاندارد سرانه مصرف جهانی 2 کیلوگرم است ادامه داد: 215 هزار کلنی زنبور عسل در استان همدان وجود دارد و پرورش زنبور عسل در کندوهای بومی انجام نمیشود.
رضوانی جلال گفت: بنابر اعلام منابع طبیعی استان همدان بیش از یک هزار و 600 گونه گیاهی شامل گون سفید، رازیانه، بابونه سفید، افرا، اقاقیا، شبدر، گل قاصدک، نارون، صنوبر، سنجد، آویشن، بیدمشک، آفتابگردان، کلزا، سنبله ارغوانی، کنگر علفی، گشنیز و یونجه در استان همدان رویش میکند که از مهمترین منابع پرشهد برای تغذیه زنبور عسل است.
انتهای پیام/د.ا