مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با روز جهانی غذا ،سند ملی غذا رونمایی می شود.

رونمایی از سند ملی غذا تا ماه آیندهبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   وحید مفید  مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو    در چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سراسر کشور در ارومیه گفت: رویکرد‌های کلی حوزه غذا در دنیا تضمین سلامت خوراک از مزرعه تا سفره است و برای دستیابی به آن، نظارت تنها بر روی کارخانه‌های تولید مواد غذایی مترکز نیست، بلکه به معنای جامع بر زنجیره تولید مواد غذایی صورت می گیرد. 

وی اضافه کرد: بر این اساس، تدوین سند جامع ایمنی غذا در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد و محور اصلی آن کنترل مواد غذایی از مزرعه تا سفره است. 

وی بیان کرد: میزان سموم مصرفی، انواع کود‌های مصرف شده و چگونگی حمل مواد غذایی و توزیع آن در این سند تعریف می‌شود. 

وی ادامه داد: سند ملی ایمنی غذا برگرفته از تجربه‌های موفق جهانی است و نقطه عطفی در سلامت غذایی کشور محسوب می شود. 

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه مواد غذایی قاچاق از هر طریقی وارد کشور شده و در سطح صدها هزار فروشگاه کشور توزیع می شود، گفت: سازمان غذا و دارو در حوزه ساماندهی ورود مواد غدایی با کنترل مجوزها، صدور برچسب اصالت و کنترل سطح عرضه توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت دارد و با همکاری بیشتر با ستاد مبارزه با قاچاق کالا در صدد است تا اقدامات مشترکی را برای کنترل بیشتر مواد غذایی قاچاق داشته باشد. 

 مفید' اضافه کرد: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت کاهش درصد بیماری‌های غیرواگیر است که کاهش میزان قند، نمک و چربی افزوده در محصولات غذایی در این راستا پیگیری می‌شود و  بر اساس دستورالعمل‌ها با هماهنگی سازمان ملی استاندارد مقرر شده است تا سالانه 10 درصد از میزان قند، نمک و چربی محصولات غذایی نسبت به سال پایه کاهش یابد و به حداقل برسد. 

انتهای پیام/س

سند ملی غذا رونمایی می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.