حضرتی با اشاره به این اهمیت اجرای طرح مراقبت از منزل گفت: اجرای این طرح کاهش هزینه‌های سلامت، خالی شدن تخت‌های بیمارستانی می‌شود.

اجرای طرح مراقبت در منزل عامل کاهش هزینه‌های سلامتبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در آیین افتتاح مرکز مشاوره مراقبت پرستاری در سنندج با اشاره به یکی از بند‌های ماده ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است در اجرای (نظام خدمات جامع و همگانی سلامت) با اولویت بهداشت و پیشگیری بر درمان و مبتنی بر مراقبت‌های اولیه سلامت با محوریت بکارگیری گروه پرستاری در ارائه مراقبت‌های پرستاری در سطح جامعه و منزل اقدام کند.

وی افزود: یکی از خدمات پرستاران در سطح جامعه، ارائه خدمات در مراکز مشاوره و مراقبت‌های پرستاری در منزل است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه افزایش بار بیماری‌های مزمن و غیر واگیر نیاز به مراقبت‌های طولانی مدت نیز دارد، به مزایای مراقبت‌های پرستاری در منزل اشاره کرد و گفت: مراقبت‌های پرستاری در منزل می‌تواند باعث کاهش عفونت‌های بیمارستانی، کاهش هزینه‌های سلامت، خالی شدن تخت‌های بیمارستانی و افزایش رفاه و آسایش بیمار در کنار خانواده شود.

حضرتی در پایان با ابراز خرسندی از تصویب پایلوت پوشش بیمه‌ای مراقبت در منزل بیان کرد: در تلاشیم که طرح پایلوت به زودی جمع بندی و اجرا شود تا مردم از خدمات بیمه‌ای این طرح بهره‌مند شوند.

کمبود ۴ تا ۵ هزار پرستار  تا ۲۵ سال آینده

سیامک واحدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه شغل پرستاری در کشور ما جایگاه واقعی خودش را ندارد و مغفول مانده است، گفت: ارزش و اهمیت شغل پرستاری را باید در مدارس نهادینه کرد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از سفر وی به استان کردستان اظهار کرد: در دنیا اقبال عمومی به پرستاری بیشتر از پزشکی است و این نشان از اهمیت این رشته دارد، بنابراین باید نیاز‌ها در این رشته را واقعی ببینیم.

وی افزود: متاسفانه شغل پرستاری در ایران، جایگاه اصلی خودش را ندارد، لذا برای بهبود این وضعیت سوق دادن دانش آموزان و نهادینه کردن شغل ارزشمندی مانند پرستاری در مدارس باید اصلاح شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: اگر از امروز تا ۲۵ سال آینده هیچ خروجی از تعداد پرستاران فعلی نداشته باشیم، با این حال حدود ۴ تا ۵ هزار پرستار کمبود خواهیم داشت.

واحدی با اشاره به اینکه باید متقاضیان رشته پرستاری را بیشتر کنیم، گفت: در کنار پرورش اساتید پرستاری و تلاش برای بهبود وضعیت شغلی و معیشتی پرستاران، باید اهمیت ورود به این رشته را برجسته کرد.

وی بیان کرد: خوشبختانه در استان کردستان به اندازه انگشتان 2 دست، پرستار بیکار نداریم و حتی برای جبران کمبود پرستار از پرستاران استان‌های همجوار هم پذیرش داشته ایم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار