به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ محسن مهدوی مدیر امور زراعت اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، از آغاز برداشت لوبیا از سطح چهار هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.
مهدوی، ارقام کشت شده لوبیا را چیتی، سفید و قرمز بیان کرد و گفت: به طور میانگین از هر هکتار، ۲ تن و ۷۰۰ کیلوگرم تا ۳ تن لوبیا برداشت میشود.
وی افزود: بیشترین سطح مزارع لوبیا به ترتیب در شهرستانهای لردگان، شهرکرد، کیار و بن قرار دارد.
مهدوی با بیان اینکه برداشت محصول لوبیا تا اوایل فصل پاییز ادامه دارد پیش بینی کرد: حدود ۱۵ هزار تن لوبیا چیتی، سفید و قرمز در استان برداشت شود.
وی ادامه داد: ۲۰ تا ۲۵ درصد لوبیای تولید شده در چهارمحال و بختیاری به استانهای اصفهان و خوزستان صادر و مابقی در داخل استان مصرف میشود.
انتهای پیام/ف