رضوانی گفت:سینما آیه به عنوان نخستین سینمای تخصصی طلاب و روحانیان،اردیبهشت ماه ۹۵ در مدرسه اسلامی هنر قم گشایش یافت.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛محمد کاظم رضوانی رئیس اداره سینمایی قم گفت: تعداد تماشاگران سینمایی قم در سال های 92 تا 96 به ترتیب 178، 197، 300، 400 و 521 هزار تن بوده است.

وی با بیان این که رکوردهای فروش بلیط سینمایی در استان در این سال ها همواره در حال جا به جایی است عنوان کرد: در فاصله زمانی سال 92 تا 96 ، بیش از یک میلیون و 596 هزار تن اقدام به خرید بلیط و تماشای فیلم های سینمایی در سینماهای استان کرده اند.

رضوانی تصریح کرد: فیلم های «به وقت شام»، «مصادره»، «لاتاری»،«فیلشاه»، «لونه زنبور»، «تگزاس»، «دلم میخواد»، «دشمن زن» و «چهارراه استانبول» فیلم های شاخص اکران شده سینماهای قم در سه ماهه نخست امسال است که فیلم های «به وقت شام»،«مصادره» و«لاتاری» بیشترین فروش را در این مدت داشته است.

وی ادامه داد: در سه ماه نخست امسال با اکران 9 فیلم شاخص، 210 هزار تن در قم به سینما رفته اند که این تعداد تماشاگر نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 40 هزار تن افزایش داشته است.

وی در ادامه با اشاره به صدور 484 مجوز جهت تولید فیلم در این استان از ابتدای سال 92 تا پایان سال 96بیان کرد: این تعداد مجوز برای ساخت 195 فیلم مستند، 278 فیلم کوتاه و 9 فیلم ویدوئویی بوده، ضمن این که در این مدت 285 فیلم سینمایی در سینماهای استان اکران شده است.

رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان این که فیلم هستی برای نمایش خانوادگی است ادامه داد: با تلاش کارگردان و عوامل این فیلم، امیدواریم به زودی مراحل نهایی فیلمبرداری آن آغاز شود و نخستین فیلم بلند استان مراحل تکمیل خود را طی کند.

رضوانی همچنین با اشاره به آخرین روند ساخت نخستین فیلم بلند قم ابراز کرد: با تکمیل مراحل پیش تولید ساخت فیلم بلند «هستی»، فیلم برداری آن از مهرماه سال گذشته آغاز و پس از 35 جلسه فیلمبرداری به دلایل شخصی کارگردان و همچنین کمبود اعتبارات، به طور موقت تعطیل شد.

وی در ادامه با اشاره به کمبود شدید صندلی سینمایی در استان قم تصریح کرد: بر اساس برخی استانداردها باید به ازای هر 100 تن یک صندلی سینمایی وجود داشته باشد که با توجه به وجود حدود یک هزار صندلی فعال سینمایی در چهار سینما، این استان با کمبود 10 هزار صندلی سینمایی مواجه است.

رضوانی بیان کرد: فعالیت 13 موسسه تولید فیلم در ساخت 99 فیلم کوتاه،اکران 56 فیلم سینمایی، اکران همزمان فیلم های جشنواره فجر در قم و فروش 500 هزار بلیت در سال 96 نشان از رونق سینما در این استان دارد.

مجتمع سینما ونوس قم با دو سالن نمایش به ترتیب 213 و 63 صندلی در سال 1388 به عنوان اولین سینمای مجهز به سیستم دالبی دراستان قم فعالیت خود را آغاز کرد. در این سینما علاوه بر پخش فیلم، کلاس های آموزشی، غرفه فرهنگی، کافی شاپ و یک سالن VIP نیز دائر است.

وی ادامه داد: سینمای ونوس با 300 صندلی، سینمای تربیت با 500 صندلی و سینمای آیه با 140 صندلی هم اکنون در شهر قم فعال است.

سینما تربیت نیز یکی از سینماهای قدیمی قم و متعلق به آموزش و پرورش است. 466 صندلی دارد و مزیت آن نسبت به دو سینمای دیگر واقع شدن در مرکز شهر و دسترسی مناسب است.

سینما آیه به عنوان نخستین سینمای تخصصی طلاب و روحانیان، اردیبهشت ماه 95 در مدرسه اسلامی هنر قم گشایش یافت. هدف از بهره برداری این سینما، ایجاد بستر برای حضور قشر فرهیخته حوزه، نخبگان حوزوی و عموم متدینانی که به طور عادی شاید در سینماها حضور پیدا نکنند، در سینما بوده است.

انتهای پیام /ح

استقبال از سینما‌های قم ۲۹۰ درصد افزایش یافت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار