به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ علی شاپور زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوی گفت: مرغداریهای استان علاوه بر تامین گوشت سفید مورد نیاز مردم قزوین، همه ساله بخشی از مصرف مورد نیاز استانهای همجوار از جمله پایتخت را نیز تامین میکنند.
شاپورزاده افزود: پیش بینی میشود طی سال جاری ۶۰ هزار تن گوشت مرغ از قزوین به بازار عرضه شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۴۴۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۰ میلیون قطعه در استان به فعالیت میپردازند که در ماههای اخیر جوجه ریزی در آنها افزایش یافته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین با بیان اینکه سال گذشته شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مشکلات زیادی را برای مرغداریهای استان ایجاد کرد، اظهار داشت: امسال با اقدامهای کنترلی و تهمیدات مراقبتی و بهداشتی لازم در این زمینه اندیشیده شده و تاکنون گزارشی از شیوه این بیماری ارایه نشده است.
استان قزوین در تولید گوشت سفید (مرغ) طی سالهای اخیر رتبه نهم تا سیزدهم کشور را دارا بوده است.
انتهای پیام/