پُرانگشتی جزو دسته‌ای از بیماری‌های عجیب و ناشناخته است که در آن فرد تعداد انگشتان زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  زمانی که صحبت از بیماری‌های مرگبار می‌شود ذهن‌مان به سمت بیماری‌هایی چون سرطان، ایدز، بیماری‌های قلبی و غیره می‌رود، غافل از اینکه برخی بیماری‌های کشنده ارتباطی با مشکلات درونی بدن ندارد و بر اثر عواملی مختلف رخ می‌دهند، بیماری‌هایی نادر که با تاثیر بر ظاهر انسان، عواقبی دردناک به همراه خواهند داشت. در این بخش به معرفی برخی از عجیب‌ترین بیماری‌های جهان می‌پردازیم.

پُرانگشتی یا پلی‌داکتیلی جزو دسته‌ای از بیماری‌های عجیب و ناشناخته است که کمتر به گوش کسی خورده است؛  پلی داکتیلی یا چند انگشتی بیماری مادرزادی است که در آن به جای اینکه فرد پنج انگشت داشته باشد، تعداد بیشتری انگشت دارد، این بیماری می‌تواند به شکل‌های گوناگونی ایجاد شود، این بیماری از شایع‌ترین بیماری‌های مادرزادی است که ممکن است با ناهنجاری‌های دیگر مانند بیماری‌های قلبی و خونی همراه باشد.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر


بیشتر بخوانید: پسربچه چینی با 31 انگشت!+ تصاویر  


پرانگشتی به چه میزان شایع است؟

با توجه به آمارهای موجود می‌توان گفت به طور میانگین در هر پانصد نوزاد متولد شده یک نوزاد مبتلا به پلی داکتیلی به دنیا می‌آید که در روزهای اول و تا قبل از یک سالگی قابل با روش‌های مختلفی درمانی می‌توان آن را درمان کرد.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر

پرانگشتی به چه شکل‌های خود را نشان می‌دهد؟

پلی‌داکتیلی  به شکل‌های مختلفی خود را نشان می‌دهد، در برخی افراد یک برجستگی کوچک انگشت مانند در کنار دست به وجود می‌آید، در برخی افراد مبنلا دیده شده است که یک انگشت اضافه به انگشت دیگری چسبیده و حالت پهن به خود میگیرد و دو ناخن دارد، در برخی دیگر یک انگشت اضافه دارند که  با پوستی نازک از کنار دست آویزان است و در نهایت حالت دیگر این بیماری به این شکل است که یک دست با ظاهر معمولی با یک شست و پنج انگشت دیگر دارد، این انگشت می‌تواند پوستی یا گوشتی باشد و حتی یک یا چند بند استخوانی داشته باشد.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر


بیشتر بخوانید: خانواده عجیب 600 انگشتی هندی + تصاویر


علت ایجاد پرانگشتی چیست؟

به گفته پزشکان معمولا افراد بدون زمینه خانوادگی  به این بیماری مبتلا می‌شوند اما در برخی دیگر ارث در آن‌ها موثر است و به این بیماری مبتلا می‌شوند؛ نحوه شکل گرفتن این بیماری اینگونه است که در زمان جنینی دست‌ها و پاها به شکل یک پارو به وجود می‌آید و هنگام شکل گرفتن انگشتان، شکاف‌هایی بین آن ایجاد می‌شود و انگشتان با تعداد بیشتری ساخته می‌شوند.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر

آیا پرانگشتی درمان دارد؟

پلی داکتیلی بسته به زمان رشد درمان‌های مختلفی دارد که بهترین نوع درمان آن عمل جراحی است، پزشکان بسته به نحوه شکل گیری این انگشت اضافه زمان‌های مختلفی را برای عمل جراحی تعیین کرده‌اند اما باید دقت شود که عمل جراحی نباید به بعد از پنج سالگی بیفتد، اگر انگشت اضافه میان سایر انگشتان باشد بهتر است عمل جراحی در سن شش ماهگی انجام شود، اگر انگشت اضافه در طرف شست باشد معمولا بهترین زمان برای جراحی و خارج کردن آن یک و نیم سالگی است.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر

اگر  انگشت اضافه در سمت انگشت کوچک باشد بهترین زمان برای عمل حدود یک سالگی است که در اینگونه‌ عمل‌ها معمولا پوست بین انگشتان به صورت زیگزاگ برش داده می‌شود و در نهایت انگشتان از هم جدا خواهند شد.


بیشتر بخوانید: بیماری ناشناخته‌ای که زبان را از حلقومتان بیرون می‌کشد + تصاویر


آیا پرانگشتی یک بیماری شایع است؟

سین‌داکتیلی نوع دیگری از بیماری پلی داکتیلی است که شایعترین تغییر شکل مادرزادی دست به شمار می‌رود و با توجه به آمارهای موجود در هر 2 هزار تولد یک نوزاد به این بیماری مبتلا می‌شود و معمولا به صورت ژن غالب به ارث می‌رسد.

بیماری ناشناخته‌ای که  + تصاویر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۱۳:۰۵ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
میتونی نخونی چرا میخونی خوب...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۹ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
من يک کارمندم صبح ها ميام شرکت سايت باز ميکنم ببينم اخبار جديد چيه واقعا با اين چيزهايي که ميذاريد تا شب حالم بده خواهشا اين همه اختراعات چيزهاي زيبا مکان هاي ديدني جذاب زيادي تودنيا اميد به زندگي رو تو مردم بيدار کنيد همينجوري کلي استرس داريم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
چه کارمند بیکاری!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
این مطالب رو بخون که شکر گذار خدا باشی که بهت بدن سالم داده که توی این اوضاع بیکاری حقوق میگیری و بجای کار کردن میشینی اینترنت بازی
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۳۲ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
چرا هر روز یک بیماری داغون را قرار می دهید. مگر مردم پژشک هستند. مثلاً با این کارها می خواهید به مردم بگویید که در این گرانی، شکر گزار باشید که چنین بیماری هایی را ندارید؟ البته که خدا را شکر ولی حرکت شما هم خیلی تابلو است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
میتونی نخونی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۹ شهريور ۱۳۹۷
اتفاقا" خیلی هم خوبه. حتی اگر برای همین منظور باشه.
آخرین اخبار