![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ رضا رضایی معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان شمالی گفت: دبیرخانه حمایت از کتب ارزشمند کشور دو کتاب از تازههای نشر ناشران خراسان شمالی را جزء کتابهای ارزشمند کشور اعلام و آنها را مورد حمایت قرار داد.
وی افزود: کتاب نگاهی به خراسان شمالی در ٢٠٠ صفحه و با تیراژ ٢ هزار نسخه که در انتشارات عقربه ، نوشته علی نقویان به چاپ رسیده است ، تعداد ١٥٠ جلد از این کتاب توسط دبیرخانه حمایت از کتب ارزشمند کشور خریداری شد.
رضایی گفت: دبیرخانه حمایت از کتب ارزشمند ١٥٠ جلد از منظومه دوچنار در ١١٢ صفحه و با تیراژ هزار نسخه، نوشته حسن روشان که در انتشارات بیژن یورد به چاپ رسیده است را خریداری کرد.
وی اظهار کرد: سال گذشته ٣٠٠ عنوان کتاب توسط ناشران خراسان شمالی به چاپ رسید که دبیرخانه حمایت از کتاب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از این تعداد ٢٢٤ عنوان را به مبلغ یک میلیارد ریال مورد حمایت قرار داد.
انتهای پیام / ب