جشنواره انگور همزمان با آغاز برداشت این محصول، در تیران و کرون برگزار شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،شهردار تیران و دبیر این جشنواره گفت:این جشنواره تا پایان فصل برداشت انگور در اوایل پاییز برای معرفی و عرضه انگور در بوستان شهروند تیران از صبح تا عصر دایر است.
پیمان شکر زاده با اشاره به اینکه قدمت باغ های انگور تیران و کرون را با توجه به وجود درهای سنگی به بیش از 2هزار و پانصد سال قبل برمی گردد افزود: گردشگران زیادی برا ی بازدید از باغ های انگور از سراسر کشور در این فصل به این شهرستان سفر می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون هم گفت: انگور این شهرستان طعم و شیرینی خاصی دارد که باعث معروفیت این محصول در کشور شده است.
محسن حاج عابدی افزود: سالانه بیش از 10هزار تن انگور از 150هکتار باغهای انگور در تیران و کرون از انواع مویز، عسگری ،ریش بابا،یاقوتی،مثقالی و قرمزدانه درشت تولید می شود که 80درصد آن تازه خوری مصرف می شود.
مجید حججی فرماندار هم هدف برگزاری این جشنواره را ساماندهی وعرضه صحیح و مستقیم انگور به مصرف کنندگان دانست و افزرود:در محل جشنواره دیگر محصولات کشاورزی شهرستان با قیمت مصوب و بدون واسطه عرضه می شود.
تیران و کرون یکی از قطب های تولید محصولات گلخانه ای و انگور کشور است.


انتهای پیام/ س

جشنواره انگور در تیران و کرون

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار