اگر در مراودات روزانه و ارتباط با مردم چندان موفق واقع نمی‌شوید، احتمالا در این مهارت‌های اجتماعی دچار فقدان یا کمبود خاصی هستید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های نرمی هستند که برای موفقیت شغلی مورد نیازند. خبر خوب این است که این مهارت‌ها را می‌توان با تمرین و تکرار ارتقا بخشید، بنابراین اگر در ارتباط با مردم چندان موفق واقع نمی‌شوید، احتمالا در این مهارت‌های اجتماعی دچار فقدان یا کمبود خاصی هستید.


بیشتربخوانید : چگونه در محیط کاری‌مان خوش بدرخشیم و در کسب و کارمان موفق شویم؟


مردم همه‌جا هستند و برای ادامه زندگی ناگزیر به برقراری ارتباط با آنها هستید. اگر نتوانید نقاط مشترکی را با آنها پیدا کنید، حتی ممکن است شغل‌تان را از دست بدهید. پس هرچه سریع‌تر مهارت‌های اجتماعی زیر را در زندگی روزمره خود اعمال و پیاده‌سازی کنید تا بتوانید در محیط کار و زندگی‌تان موفق شوید.

1- همدلی

در دنیای امروز، یکی از مهم‌ترین مهارت‌ها، برقراری ارتباط با دیگران و درک احساسات آنها است. اگر به نگرانی‌ها و احساسات مردم گوش داده و خودتان را به جای آنها قرار دهید، به واقع می‌توانید آنها را درک کنید. با این روش برای مشکلات راه‌حل‌های بهتری پیدا می‌کنید؛ چراکه می‌دانید بقیه چه می‌خواهند و به چه چیزی نیاز دارند. علاوه‌بر این، باید به خاطر داشته باشید با مردم همان‌گونه رفتار کنید که دوست دارید با خودتان رفتار کنند. این طرز فکر همواره نتایج مثبتی را برایتان خواهد داشت.

2- گوش کردن

فقط شنونده نباشید بلکه به شکلی فعال گوش کنید. این مساله به معنای درگیری کامل با فردی است که صحبت می‌کند. با او ارتباط چشمی برقرار کنید، در صورت توافق سر تکان دهید و هنگامی که به شفاف‌سازی نیاز دارید، سوال بپرسید. وسط حرف دیگران نپرید و با دقت همه‌چیز را گوش کنید و هنگامی که سوالی از شما پرسیده شد، کمی فکر کنید و سپس پاسخ دهید، بدون فکر جواب ندهید. دفعه بعد که به این شیوه به حرف‌های دیگران گوش دادید، خودتان متوجه تغییرات خواهید شد.

3- مثبت بودن

هر روز صبح هنگامی که سرکار حاضر می‌شوید، با لبخند با همکاران‌تان سلام و احوال‌پرسی کنید. از تعداد لبخندهایی که در بازگشت دریافت خواهید کرد، تعجب می‌کنید. اگر مثبت باشید و مثبت رفتار کنید، دیگران هم با شما مثبت رفتار خواهند کرد. از استفاده کلماتی نظیر «لطفا» و «متشکرم» ابایی نداشته باشید. رفتار خوب و متناسبی داشته باشید. مشخصا نباید اجازه دهید دیگران از رفتار خوب‌تان سوءاستفاده کنند. محدودیت‌های خود را شناخته و مرزها را مشخص کنید.

منبع: روزنامه فرهیختگان

انتهای پیام/

۳ مهارت اجتماعی مهم که در موفقیت شغلی نقشی اساسی دارند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.