معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت:مهمترین برنامه‌های وزارت نیرو در سال آینده برای استان سیستان و بلوچستان شامل به مدار آوردن پست بزمان، خط بهشت آباد، پست چانعلی و خط چانعلی و پست و خط ۲۳۰کیلوولت فنوج است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در مراسم افتتاح همزمان هشت پروژه برقی شهرستان ایرانشهر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امسال با تابستان سختی رو به رو بوده‌ایم که این سختی ناشی از کمبود آب پشت سد‌ها بوده است، عنوان کرد: تابستان امسال را با پنج هزار مگاوات کمبود برق آغاز کرده بودیم که این میزان کمبود نگران کننده بدون درنظر گرفتن افزایش سالیانه مصرف کنندگان یک مسئله جدی در صنعت برق بشمار می‌رود.

وی افزود: این کمبود سبب ایجاد تعامل بین مجموعه صنعت برق، استانداران و مردم شد که مدیریت مصرف را در پی داشت همچنین این تعامل باعث این شد که در سال‌های آینده نیز همچون امسال همکاری استانداران را در بحث مصرف بهینه برق داشته باشیم.

حائری ادامه داد: در راستای این تعامل و مشارکت مردمی حدود دو هزار مگاوات صرفه جویی داشته‌ایم و توانستیم بدون تاسیس نیروگاه و استفاده از منابع مالی و سوخت مصرف را مدیریت کنیم که این امر بسیار حائز اهمیت است.

حائری بیان داشت: در حال حاضر وزارت نیرو با هدف به صفر رساندن خاموشی‌ها در سال ۹۸ برنامه ۰۹۸ را با این رویکرد در دستور کار قرار داده است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: مردم سیستان و بلوچستان مردمی بسیار ارزشمند با توقعاتی کم هستند که هرچقدر تلاش کنیم باز هم در مقابل صبر این مردم ناچیز است. خوشبختانه امروز با هدف بهره‌برداری از هشت پروژه به این استان سفر کرده‌ام که با افتتاح و بهره‌برداری این طرح‌ها در منطقه ایرانشهر موجبات رضایت مندی مردم حاصل خواهد شد.

وی افزود: برنامه‌های وزارت نیرو در سال آینده برای استان سیستان و بلوچستان شامل به مدار آوردن پست بزمان، خط بهشت آباد، پست چانعلی و خط چانعلی و پست و خط ۲۳۰ کیلو ولت فنوج می‌باشد که امیدواریم با تلاش همکارانمان هرچه سریعتر تا قبل از شروع فصل گرما پروژه‌های یاد شده به بهره‌برداری برسند.

حائری در پایان با تاکید بر اینکه در سیستان و بلوچستان با کمبود تولید برق مواجه هستیم، اظهار کرد: با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه جدید زاهدان و همچنین کمک بخش خصوصی بخشی از مشکلات برقی استان حل خواهد شد.

لزوم اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های برق‌رسانی سیستان و بلوچستان

محبعلی قزاق جاهد، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم، گفت: اجرا و اتمام پروژه‌های برق در سیستان و بلوچستان با هدف کاهش حجم خاموشی‌ها در زمان پیک نیاز به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد.

وی ضمن قدردانی از زحمات همکاران صنعت برق، عنوان داشت: حجم تاسیساتی که برای برق رسانی در سیستان و بلوچستان مورد استفاده قرار می‌گیرد در پست هشت هزار مگاولت آمپر و در خط هشت هزار و ۴۰۰ کیلومتر می‌باشد که میانگین تاسیسات این استان برابر با استان خوزستان و استان تهران است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان افزود: مصرف برق در استان سیستان و بلوچستان ۲.۵ درصد میانگین کشوری است که تعمیر و نگهداری این تاسیسات، تلاش زیاد و بی وقفه‌ای را برای باقی ماندن این سیستم می‌طلبد.

جاهد عنوان کرد: در برنامه پنجم توسعه حدود هفت هزار کیلومتر خط و ۶ هزار مگاولت آمپر پست در سطح استان در دستور کار داشته ایم که خوشبختانه تاکنون مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه یک هزار مگاولت آمپر پست و یک هزار کیلومتر خط به مجموعه ابلاغ شده است که از حدود ۲۷ پروژه آماده بهره برداری هفت پروژه در سیستان و ۱۲ پروژه در ایرانشهر و نیکشهر می‌باشد که هشت پروژه امروز با حضور معاون

وزیر نیرو در امور برق و انرژی مورد بهره برداری قرار گرفت که با افتتاح این پروژه‌ها ۱۲۷ مگا ولت آمپر به ظرفیت پست‌های منطقه با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان افزوده می‌شود.

انتهای پیام/ف

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.