بندپی گفت: به هر سه صندوق تأمین اجتماعی، کشوری و فولاد تکلیف کردیم دغدغه خرید خدمات سلامت را برای بازنشستگان رفع کنند.

بازنشستگان نیاز به بیمه تکمیلی کامل دارند/ باید به دنبال همسان سازی حقوق بازنشستگان باشیمبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انوشیروان محسنی بندپی سرپرست وزارت کار در مراسم تجلیل از بازنشستگان نمونه کشوری که در باغ کتاب تهران برگزار شد، گفت: اگر بدو انقلاب سن امید به زندگی ۵۷ سال بود اکنون به بالای ۷۷ سال برای زنان و ۷۳ سال برای مردان رسیده است.

وی افزود : نسبت شاغلین به بازنشستگان تغییر کرده و اکنون ۴.۹ درصد ورودی و ۸.۸ درصد خروجی و بازنشستگی داریم. در سال ۵۴ نسبت شاغلین به بازنشستگان ۲۵ به یک بود و در سال ۹۶، ۶.۳ به یک است که نشان می‌دهد با یک بحران در صندوق‌های بازنشستگی روبرو هستیم.

سرپرست وزارت کار با اشاره به وجود یک میلیون و۴۰۰ هزار بازنشسته کشوری، سه میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته تأمین اجتماعی و ۸۹ هزار بازنشسته صندوق فولاد، گفت: از ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار افراد بالای ۶۰ سال بیش از ۶۰ درصد تحت پوشش صندوق‌ها هستند اما هنوز افرادی را داریم که از هیچ حمایت مالی و بازنشستگی برخوردار نیستند.

وی گفت: همچنین ۲۰ درصد سالمندان زن و ۱۰ درصد سالمندان مرد تنها زندگی می‌کنند.

بندپی افزود: اکنون شاهد وضع نامطلوبی با توجه به افزایش قیمت‌ها و گرانی هستیم و طبق آنچه اعلام شد قدرت خرید جامعه ۳۰ درصد کاهش یافته است که در این میان اقشار کم درآمد و بازنشستگان بیشتر در فشار هستند و باید به دنبال همسان سازی حقوق بازنشستگان باشیم.

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه حوادث تلخ جاده‌ای و مرگ و میر ۱۶ هزار نفر با میانگین سنی ۳۲ سال رخ می‌دهد اما میانگین سرطان بالای ۵۰ سال است عنوان کرد: در سنین بالا بیماری‌هایی به سراغ افراد می آیند که هزینه خرید خدماتش طاقت فرساست و اگر در یک خانواده یک بیمار صعب العلاج باشد تمام منابع خانواده صرف می‌شود و دچار هزینه فلاکت بار می‌شوند.

وی ادامه داد: به هر سه صندوق تأمین اجتماعی، کشوری و فولاد تکلیف کردیم دغدغه خرید خدمات سلامت را برای بازنشستگان رفع کنند و آنها را از یک بیمه تکمیلی خوب و کامل بهره‌مند کنند. بیمه پایه باید برای همگان باشد و بعد بر اساس منابع و نیازهایی که افراد دارند بیمه تکمیلی و سایر خدمات منظور شود.

وی از تدوین دو برنامه دولت برای حمایت از اقشار محروم خبر داد و گفت: یک برنامه این است که بین یک تا هشت دهک از کالاهای اساسی با نرخ مصوب برخوردار شوند. باید به اقشار ویژه و به پنج دهک اول یک نگاه ویژه تر داشته باشیم. در چنین شرایطی این افراد بیشتر در سختی و مشکل‌اند. برنامه دوم حمایت اجتماعی مستقیم نقدی و غیرنقدی برای پنج دهک است که ظرف دو سه هفته آینده عملیاتی می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۹ شهريور ۱۳۹۷
چرا دولت بفکر ما کارگران نیست با حوقوق روزی 50هزار ت ایا میشود زندگی کرد و اجاره خانه و مریض داری کرد اخر کجای دنیا سراغ دارید هر ساعت اجناس تغیر کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۱۵ شهريور ۱۳۹۷
300 درصد کاهش یافته قدرت خرید مردم این کارشناس یا بیسواده یا سیاست باز مزدور
Iran (Islamic Republic of)
m
۰۹:۵۳ ۱۵ شهريور ۱۳۹۷
اگه دلار 42000ريال حساب کنی دلار فعلی 150000رياله چه 30درصدی
Iran (Islamic Republic of)
بازنشسته تامین اجتماعی
۱۶:۴۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۷
چرا معوقه حقوق( بازنشستگان تامین اجتماعی) را با گذشت( 6ماه از سال 97 ) نمی دهید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس شما چکار می کنید ؟؟؟ اگر الان نجومی بگیران بودند 1دقیقه هم تاخیر در پرداخت شان نداشتید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
آخرین اخبار