محمد حسن انتظاری با اشاره به تغییر فصل در گفت و گوی اختصاصی باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار کرد: به طور کلی استفاده از انواع مواد با ارزش غذایی بالا و میوهها و سبزیجات متناسب با هر فصل به خصوص برای دانشآموزان توصیه میشود.
وی توصیههای تغذیهای برای دانشآموزان با توجه به نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید بیان کرد: با توجه به اهمیت وعده صبحانه، والدین در ایجاد عادت به خوردن صبحانه الگوی مناسبی برای فرزندان خود هستند.
رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تمامی دانشآموزان مخصوصا در پایهی ابتدایی میتوانند از صبحانه ی مناسب مانند تخم مرغ به صورت آبپز یا املت، کره و مربا، عسل و پنیر و از میوههای فصل مانند هلو و به عنوان میان وعده استفاده کنند.
وی افزود: همچنین دانشآموزان میتوانند از میوههای فصل مانند گلابی و هلو و لقمههای خوراکی در مدرسه استفاده کنند.
کارشناس تغذیه با بیان اهمیت وعدهی غذایی ناهار تصریح کرد: بهتر است دانشآموزان وعدهی ناهار را به صورت برنج همراه با خورشت و انواع گوشت سفید و قرمز استفاده کنند.
انتظاری با بیان اهمیت ساعت شام کودکان عنوان کرد:زمان مناسب شام یک الی دو ساعت بعد از غروب خورشید است تا بتوانند خواب کافی و به موقع داشته باشند.
انتهای پیام /س