رئیس ستاد اجرایی حضرت امام (عج) گفت: برای درمان سه هزار ناشنوا، هفت میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

۷ میلیارد تومان برای درمان ۳ هزار نفر/ ناشنوایی دیگر یک معلولیت نیستبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی حضرت امام (عج) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ای اعطای کمک هزینه‌ی کاشت حلزونی کودکان ناشنوا که امروز در ساختمان ستاد اجرایی حضرت امام برگزار شد، گفت: برخی کارها با وجود اینکه بار مالی زیادی ندارند اما بار عاطفی بالایی با خود به همراه دارند؛ بطور نمونه ستاد اجرایی امام تا کنون با انجام کارهایی بسیار از جمله تولید 4 هزار شغل، تقبل نسخه های نزدیک 60 بیمار سرطانی، ساماندهی بیمارستان‌ها و آماده شدن 2 هزار و 500 تخت، قدم هایی خوب در این زمینه برداشته است، فعالیت هایی که با کمک خوب خیریه‌ها شکل گرفته است، در واقع اکثر کارها با کمک مردم و خیریه ها شکل می‌گیرد.

مخبر تشریح کرد: این بنیاد 30 نوع خدمات را به مردم ارائه می‌دهد؛ نزدیک 2 هزار جهیزیه به مناطق محروم فرستاده شده است، تقبل 100 هزار لوازم تحریر مورد نیاز محصلین،  تخصیص 5 میلیارد تومان بابت پیشگیری و کارهای تحقیقاتی و تقبل کارهای درمانی 3 هزار نفر که امروز به امضا خواهد رسید، و در نهایت 7 میلیارد برای درمان 3 هزار نفر در نظر گرفته‌ شده است، تمام این اقدامات با کمک خیریه ها انجام می‌شود.

ریاست ستاد اجرایی حضرت امام (عج) یادآوری کرد: افراد با وضعیت مالی نامناسب، باید بدانند که این اوضاع ادامه نخواهد داشت و درمان خواهد شد.

بیش از 1500 نفر از خدمات کاشت استفاده کرده اند

در ادامه مراسم محمد عجل‌لوئیان مدیر عامل بنیاد خیریه شفا گفت: امروز در کشور بیش از 10 هزار نفر کاشت حلزونی انجام دادند و این رقم سالیانه با افزایش نرخ جمعیت به 1500 نفر رسیده است.

عجل‌لوئیان افزود: در این میان انتخاب افراد و تأمین خدمات بعد از کاشت بسیار مهم است، باید توجه کنیم چگونه می‌شود از تولد کودک ناشنوا جلوگیری کرد، بنیاد شفا به همت برخی از بزرگواران با مجوز وزارت کشور فعالیت خود را آغاز کرده و امروز می‌توان با افتخار اعلام کرد در ایران دیگر کودکی نیست که به دلیل اوضاع اقتصادی نامناسب کاشت حلزونی‌اش به تاخیر بیافتد.

وی گفت: پیشگیری از سال 96 پیشگیری شروع شد تا فرزند دوم و سوم ناشنوا به دنیا نیایند. در این میان خانواده‌هایی را شناسایی کردیم که حدود یک هزار نفر آنها از کاشت حلزونی استفاده می‌کنند.

مدیر عامل بنیاد خیریه شفا بیان کرد: مجموع خدمات مجموعه شامل حال بیش از 2 هزار نفر می شود که حدود 485 نفر از آن ها کمک را دریافت کرده و بیشتر از 1500 نفر از خدمات کاشت استفاده کرده اند، 35 میلیارد هزینه داشتیم و از این مبلغ حدود 5 میلیارد کمک‌های مردمی بوده‌اند.

کاشت 26 هزار حلزون

در بخشی دیگر از مراسم محمد فرهادی رئیس هیئت امنای بخشش اظهار کرد: اگر ناشنوایی را یک معلولیت بدانیم اما در حال حاضر دیگر نباید آن را معدود شناخت، چرا که به همت همکاران توانستیم 26 هزار کاشت حلزون انجام دهیم که بالای 10 هزار نفر از شنوایی برخوردار هستند.

فرهادی بیان کرد: یک فرد ناشنوا نه تنها حرف نمی‌زند و باید در مدارس آموزشگاهی استثنایی برود بلکه خانواده او همیشه گرفتارند، اما به همت رشد تکنولوژی باعث شده این مشکلات در خانواده‌ها رفع شود که در ایران این تکنولوژی به قدری پیش رفته است که افراد ناشنوا دیگر می‌توانند بشنوند و کیفیت مطلوبی داشته باشند.

در حال حاضر در کشور 11 مرکز کاشت حلزون وجود دارد و این افراد به راحتی می‌توانند کارهای توانبخشی را در این مراکز انجام دهند؛ اگر کاشت‌های حلزونی به روز وارد کشور شوند می‌توان به تمام ناشنوایان رسیدگی کرد و مشکلات آنها حل شود.

وی افزود: کاشت حلزون نیاز به کار تیمی دارد و نمی‌توان آن را چندتایی انجام داد و بالای 90 درصد کسانی که ناشنوا به دنیا می‌آیند را می‌توان با کاشت حلزونی درمان کرد؛ با حمایت‌ها می‌توان حل کرد که حداقل تعداد نوزادان کم شنوا کاهش پیدا کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
باسمعک هم رفع میشه گواهینامه پایه دو به سه کرده انم سواری شخصی این قوانین باطل گواهینامه های تمام افراد باطل شده پایه دو به خودشون برگردونده بشه.
آخرین اخبار