رویترز در گزارشی نوشت دولت هند به پالایشگاه‌های این کشور اجازه می‌دهد برای ادامه خرید نفت خام از ایران از بیمه و نفت‌کش‌های ایرانی استفاده کنند.

هند برای ادامه خرید نفت خام از ایران به راهکار چین متوسل شدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت دولت هند به پالایشگاه‌های این کشور اجازه داده است برای ادامه خرید نفت خام از ایران و در امان ماندن از تحریم‌های آمریکا، از بیمه و نفت‌کش‌های ایرانی استفاده کنند. این اقدام هند پس از آن صورت می گیرد که بزرگترین شرکت کشتیرانی هند سفرهای خود به ایران را به دلیل تحریم های آمریکا متوقف کرد.

گزارش رویترز می افزاید تلاش های هند برای ادامه خرید نفت خام از ایران مشابه گام هایی است که چین در این زمینه برداشته است؛ یعنی خریداران نفت خام ایران حمل همه محموله‌های وارداتی خود را از طریق کشتی های متعلق به شرکت ملی نفت‌کش ایران انجام دهند.

در ادامه گزارش رویترز نیز آمده است اقدام چین و هند –بزرگترین خریداران نفت خام ایران– به این معنی است که علی رغم آغاز وضع تحریم های نفتی واشنگتن علیه تهران از ماه نوامبر سال جاری میلادی، ارتباط جمهوری اسلامی ایران با بازارهای جهانی نفت ممکن است به طور کامل قطع نشود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پس از خروج از توافق هسته‌ای سال 2015 که بین ایران و شش قدرت جهانی به امضا رسیده بود، دستور بازگشت همه تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی آمریکا علیه کشورمان را نیز صادر کرد. پس از آنکه بیشتر شرکت های بیمه از بیم تحریم های آمریکا ارائه خدمات به ایران را کاهش دادند، دهلی نو به سراغ شرکت ملی نفت‌کش ایران رفت.

در ادامه گزارش رویترز به نقل از دو منبع آگاه آمده است قرارداد شرکت کشتیرانی هند (اس سی آی) با پالایشگاه مانگالور این کشور برای واردات نفت از ایران تا ماه اوت (ماه گذشته میلادی) بوده است. یوروتانکر نیز که با پالایشگاه مانگالور هند برای واردات ماهیانه دو محموله نفتی از ایران قرارداد داشت، اعلام کرده است نمی تواند از ماه سپتامبر به سفرهای دریایی خود به مقصد ایران ادامه دهد.

در ادامه این گزارش به نقل از یک مقام دولتی هند آمده است وزیر کشتیرانی این کشور به پالایشگاه های این کشور اجازه داده است بر اساس «سیف» (تحویل کالا توسط فروشنده به خریدار در مقصد) به خرید نفت خام از ایران ادامه دهند. سیف به این معنی است که فروشنده کالا را روی اسکله در مقصدی که در قرارداد فروش ذکر شده است، در دسترس خریدار قرار می‌دهد. بدین صورت بیمه و حمل محموله های خریداری شده بر عهده ایران خواهد بود.

در پایان گزارش رویترز نیز آمده است پالایشگاه های دولتی هند که بخش بزرگی از افزایش واردات نفتی هند از ایران به میزان بی سابقه 768 هزار بشکه در هر روز به دلیل جهش در سطح خرید آنها بود، قصد داشتند در سال های 2018 و 2019 میلادی میزان خرید از ایران را به دو برابر افزایش دهند.

انتهای پیام/

راهکار هند برای دور زدن تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

برچسب ها: تحریم ، آسیا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۱۲ شهريور ۱۳۹۷
واقعا تحریم ی فرصته
این یعنی اشتغال زایی
ایران می تونه تبدیل به بزرگترین خطوط نفتکش در جهان شود
آخرین اخبار