به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: واحدهای متخلف پس از طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی بوشهر معرفی شدند.
وی ادامه داد: دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیرمانند محصولات لبنی و مواد پروتئینی با مشارکت ۱۸ نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب ۱۰ گروه اجرا شد و آنها، ۲۱۷ فروشگاه بزرگ و زنجیرهای، اغذیه فروشی و هایپر مارکت را بازرسی کردند.
سرپرست مرکز بهداشت بوشهر بیان کرد: در اجرای این طرح، مشخصاتی مانند تاریخ تولید، انقضا، دمای نگهداری محصولات غذایی در یخچال و فریزرها و نیز شرایط محیط فیزیکی مد نظر قرار گرفت.
فخرایی گفت: نگهداری انواع محصولات آب معدنی، نوشابه، بیسکوییت و ... در پیاده روها و فضای بیرونی مکانهای کسب و همچنین نگهداری انواع سسها ومحصولات لبنی (پنیر، دوغ، ماست و کشک مایع) در بیرون از یخچال ممنوع است، که در صورت مشاهده موارد تخلف، بر اساس قانون ماده ۱۳ با متخلفان برخورد خواهد شد.
وی یادآورشد: طرح ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس هر دو هفته یکبار در شهرستان بوشهر اجرا میشود.
انتهای پیام/ ب