سرپرست مرکز بهداشت بوشهر گفت: با اجرای طرح ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس در این شهر، ۴۳ واحد نگهداری مواد غذایی متخلف شناسایی شدند.

۴۳ واحد نگهداری مواد غذایی متخلف در بوشهر شناسایی شدندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: واحد‌های متخلف پس از طی مراحل قانونی به اداره تعزیرات حکومتی بوشهر معرفی شدند.

وی ادامه داد: دومین مرحله ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیرمانند محصولات لبنی و مواد پروتئینی با مشارکت ۱۸ نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب ۱۰ گروه اجرا شد و آنها، ۲۱۷ فروشگاه بزرگ و زنجیره‌ای، اغذیه فروشی و هایپر مارکت را بازرسی کردند.

سرپرست مرکز بهداشت بوشهر بیان کرد: در اجرای این طرح، مشخصاتی مانند تاریخ تولید، انقضا، دمای نگهداری محصولات غذایی در یخچال و فریزر‌ها و نیز شرایط محیط فیزیکی مد نظر قرار گرفت.

فخرایی گفت: نگهداری انواع محصولات آب معدنی، نوشابه، بیسکوییت و ... در پیاده رو‌ها و فضای بیرونی مکان‌های کسب و همچنین نگهداری انواع سس‌ها ومحصولات لبنی (پنیر، دوغ، ماست و کشک مایع) در بیرون از یخچال ممنوع است، که در صورت مشاهده موارد تخلف، بر اساس قانون ماده ۱۳ با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی یادآورشد: طرح ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس هر دو هفته یکبار در شهرستان بوشهر اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ ب

ساماندهی نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر در بوشهر اجرا شد

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.