رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی گرانی در تهیه مایحتاج اولیه از جمله گوشت و مرغ و... را از مهمترین دلایل تعطیلی و رکود حاکم بر تالارهای پذیرایی دانست.

خسرو ابراهیمی نیا رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس در گفت وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره چگونگی تعیین نرخ‌ در تالارهای پذیرایی ،اظهار کرد:نرخ‌ تالارهای پذیرایی طی دو یا سه سال اخیر تغییر نکرده است چرا که باتوجه به رکود، تالار‌های پذیرایی فقط بدنبال حفظ موقعیت خود هستند.


بیشتربخوانید: افزایش ۱۵ درصدی قیمت شیشه /واردات آینه به صفر رسید 


وی با بیان اینکه تالار‌های پذیرایی  وضعیت مناسبی ندارند، تصریح کرد:  اقبال عمومی مردم به سمت باغ تالار‌های اطراف تهران ،گرانی در تهیه  مایحتاج اولیه از جمله گوشت و مرغ و... از مهمترین دلایل تعطیلی و رکود حاکم بر تالارهای پذیرایی است.

رئیس اتحادیه تالار‌های پذیرایی و تجهیز مجالس گفت: کلیه واحد‌های صنفی موظفند لیست خدمات خود را به اتحادیه‌ ارائه کنند . اگر خلاف آن عمل کنند مرتکب تخلف شده اند.

ابراهیمی نیا، با اشاره به  تعطیلی برخی تالار‌های پذیرایی گفت: دولت باید برای احیا فعالیت تالارهای تعطیل شده تسهیلات و برنامه ریزی دقیقی داشته باشد.

انتهای پیام/

هم اکنون تالارهای پذیرایی درحال تعطیلی هستند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۱ ۱۵ شهريور ۱۳۹۷
برای اینکه ازدواجی وجود نداره همه چی بهم ربط داره
آخرین اخبار