به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گهگاهی برای همه ما پیش آمده که دچار احساس تنهایی و اندوه شدهایم. انگار در تمام این دنیای بزرگ هیچکس نیست که دوستمان بدارد و بخاطر خوشحالی ما کاری بکند. معمولا وقتی کسی ناراحت است حداقل یک رابطه ی ناکارآمد با یک فرد مهم در زندگیش دارد. وقتی فرد از لحاظ اجتماعی و یا عاطفی احساس جدایی از اطرافیانش دارد، به احساس تنهایی دچار می شود ولی بسیاری از این افراد خود ترجیح داده اند تنها باشند و برای تنهایی خود دلایلی هر چند غیر قابل قبول می آورند .با وجود این افراد زیادی دچار این حس می شوند ولی بسیاری نمی دانند، این احساس چقدر زندگیشان را با مشکل روبرو می کند.
بیشتر بخوانید: افسردگی جوانان، شایع ترین آسیب در جامعه
هر تنهایی می تواند به افسردگی منجر شود. احساساتی مثل ناامیدی ، ترس ، افسردگی، خستگی ،عصبانیت، بی قراری، خودخوری( مثل اینکه بگوید من زشتم،...) دخیل در تنهایی هستند. تنهایی سبب کاهش اعتماد به نفس و کاهش اعتماد به نفس سبب تنهایی می شود و این سیکل معیوب در نهایت به افسردگی می رسد. اغلب کسانی که دچار افسردگی و بیماری های روانی هستند، در گروه افراد تنها و کم رفت و آمد قرار دارند و معمولا از تعاملات اجتماعی خودداری می کنند.
آدم های تنها به دلیل ضعف اعتماد به نفس ، دلشان نمی خواهد با بقیه رابطه برقرار کنند، چون کمتر طعنه خواهند شنید. هر کس هر چیزی بگوید موافقت می کنند تا کسی به آن ها انتقاد نکند، غرغر می کنند تا کسی به آن ها غر نزنند، با کسی قاطی نمی شوند تا زمینه اظهار نظر به وجود نیاید. با این حساب مشکل ضعف اعتماد به نفس در افراد تنها بیشتر است.
در این خصوص مهدیه کرمی روان شناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: اگر افراد از روی تنهایی به سمت ازدواج بروند مشکل روانی آن ها حل نمی شود.
وی با بیان اینکه این افراد نیاز به یک دفاع روانی دارند تا از فشار اضطراب و استرس رها شوند، افزود: فرد قبل از اینکه به ازدواج رو آورد، لازم است مهارتهایی را که در مدیریت یک رابطه ندارد کسب کند و آنها را یاد بگیرد. در این صورت میتواند به انتخاب همسر فکر کند و زندگی مشترک خود را با او شروع کند.
باید توجه داشت احساس تنهایی مساوی با تنها بودن نیست و هر شخصی همیشه زمانی را برای تنها بودن در نظر می گیرد. همه ما گاهی احساس تنهایی می کنیم و فقط زمانی که در دام تنهایی گیر می افتیم، تبدیل به یک مشکل واقعی می شود. این احساس تنهایی نباید زندگی فرد را مختل کند و باعث به وجود آمدن مشکلات در زندگی و روابطش شود.
انتهای پیام/
حسرت یه دوست به دلم مونده
هیچ مشاور و روانشناسی هم نتونست کمکم کنه مشکلمو حل کنه
روانپزشکا هم که فقط داروی اعصاب و روان میدن که خودش اعصاب و روان و جسمتو بدتر داغون تر مریض تر میکنه آسیب و صدمه میزنه
چه خاکی تو سرمون کنیم با این وضعیت ؟!
به خدا آرزوی مرگ دارم نمیتونم خودکشی کنم وگرنه میکردم