وحید اکبری متخصص و کارشناس ارشد روانشناس بالینی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یکی از نکات بسیار مهم در جلسات آشنایی ازدواج این است که فرد تا چه حد باید درباره گذشته اش با طرف مقابل صحبت کند. قبل از جلسه اول آشنایی، باید مسائلی را مطرح کنید که نزدیکان شما هم آنها را می دانند. مثلا در محل و فامیل همه می دانند که شما یک بار ازدواج کردید، پس بهتر است این را قبل از قرار اول به اطلاع طرف مقابل برسانید.
وی در ادامه افزود: اما گاهی ازدواج تا مرحله ای پیش رفته و بعد به دلایلی انجام نشده و در شناسنامه هم ثبت نشده است؛ در این شرایط لازم نیست قبل از دیدار اول اطلاع دهید، اما در آخر جلسه اول بهتر است تا حدودی درباره آن صحبت کنید.
اکبری تصریح کرد: تاجایی که امکان دارد از پرسش هایی که فایده ای ندارد و باعث فکرهای آزار دهنده می شود، اجتناب کنید.
وی با بیان اینکه گذشته زندگی هر کسی گذشته است، عنوان کرد: هرگز از جزئیات زندگی خود در گذشته که کسی هم از آن با خبر نیست و یقینا در زندگی تان تاثیری ندارد، سخنی به میان نیاورید و از فرد مقابل هم نخواهید که به این گونه مسائل اشاره کند.
بیشتر بخوانید: دوران نامزدی بهترین فرصت شناخت زوجین از خلق و خوی یکدیگر
اکبری تاکید کرد: اگر مسئله ای قبل از ازدواج برای شما پیش آمده که امکان برملا شدن آن پس از ازدواج وجود دارد، حتما به نحوی آن را برای فرد مقابل بیان کنید؛ به هیچ وجه از گفتن عیبی که مراسم خواستگاری را به هم می زند، ابایی نداشته باشید زیرا عیبی که امکان دارد گفتن آن یک خواستگاری را به هم بزند، نگفتن آن یک زندگی را به هم خواهد زد.
انتهای پیام/