وی افزود: این اصل اولویت هایی را برای واگذاری طرح ها به بخش خصوصی در نظر دارد که تعاونی ها یکی از این موارد است.
بیشتر بخوانید: شرایط برای واگذاری طرحهای نیمه تمام آسان شد؟
رئیس کمیسیون حمایت از تولیدات ملی و اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی گفت: برخی از این طرح ها توجیه اقتصادی برای دولت ندارد و به نظر می رسد نباید آن ها را کلید می زد ،اما حال در این شرایط اگر برای تکمیل آن به بخش خصوصی تکیه کنیم حتما از لحاظ اقتصادی و اجتماعی دارای منفعت دو جانبه خواهد بود.
وی افزود: از این جهت دولت در نظر دارد تعدادی از همین طرح ها را به صورت رایگان یا مزیتی واگذار کند،که البته معتقدم باید قبل از اعلام آن سازوکار،نوع طرح و نحوه واگذاری ها مشخص، سپس به مردم ابلاغ شود.
فولادگر درباره اهمیت ویژه شرکت های تعاونی نیز ابراز کرد: ما در بحث شرکت های تعاونی در فصل دوم بند"ب" ماده 9 سیاست های کلی اصل ۴۴ برای قوه مجریه تذکری را آورده ایم بطوریکه دولت باید برای بخش غیردولتی مشوقهایی را ـ. بهجز مالیاتها ـ. ارائه کند که این حمایت برای تعاونیها بیستدرصد (۲۰%) بیش از بخش غیرتعاونی خواهدبود.(1)
وی در پایان گفت:همچنین در اصلاح قانون تعاون، مصوب سال ۱۳۹۲ نیز بر این موضوع تاکید شده است که برای افزایش تعداد تعاونی های مردمی، دولت باید در جهت تحقق امر واگذاری ، به شرکت های تعاونی بهای بیشتر بدهد تا مدیریت کشور مردمی و تصدی گری ها کاهش یابد.
انتهای پیام/