![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، صاحب نژادحسینی معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش بهبهان از روند عملیات تعمیرات ساختمانی و به سازی مدارس روستایی عالیان و حافظ بازدید به عمل آورد.
وی در این بازدید با بیان اینکه تعمیر و به سازی فضای فیزیکی مدارس از برنامه های مهم پروژه مهر و وظایف کارگره تعمیر و تجهیز در طول تابستان و قبل از آغاز سال تحصیلی 97 است، لزوم شاداب سازی محیط مدارس را یادآور شد.
نژادحسینی با حضور در مدارس روستایی از رنگ آمیزی دبستان حافظ و مرمت، تعمیر و ساخت سرویس های بهداشتی دبستان عالیان بازدید کرد.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش بهبهان در پایان بازدید به ادامه فرآیند تعمیر و به سازی سایر مدارسی که در برنامه بازسازی قرار دارند نیز اشاره کرد.
انتهای پیام/م