به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی مواد خام با منشاء دامی در قالب ۱۲ساعت و به مدت ۲روز در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه برای دامپزشکان، کارشناسان و کاردان های بخش دولت برگزار شد.
در این دوره آموزشی تمامی بازرسان فراورده های خام دامی سطح استان اعمم از کاردان، کارشناس، دامپزشک و روسای ادارات شهرستان شرکت داشتند.
در این دوره آموزش علاوه بر مرور ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور تازه های نظارت و بازرسی فراورده های خام دامی خوراکی و غیر خوراکی در ۲ روز آموزش داده شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در ارتباط با این دوره آموزشی گفت: برگزاری چنین دوره هایی علاوه بر ایجاد دیدگاه مشترک در بازرسین بهداشتی و ایجاد وحدت رویه در راستای نظارت و بازرسی بهداشتی، میزان سط دانش و اگاهی همکاران را افزایش می دهد و امکان بهره بردن از دانش روز را فراهم می سازد.
دکتر مهدی ظفری پور افزود: پس از این دوره، فراگیران قادر به ارائه آموزش به بهره برداران و سایر همکاران در ادارات شهرستان خواهند بود.
تدریس این دوره آموزشی بر عهده دکتر ظفری پور بود.
انتهای پیام/د