پیازچه از سبزیجات خاصی است که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
پیازچه از سبزیجات خاصی است که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد؛ این سبزی را در هر سفره ایرانی میتوان یافت و از خواص آن بهره برد، خوب است از خواص این سبزی غافل نشویم و آن را در سفرههای خود جای داد، این سبزی در حفظ سلامت قلب، تقویت استخوان ها بسیار مفید است همچنین برای برای پوست، درمان سرماخوردگی، حفظ سلامت چشم ها، کاهش ریسک سرطان، کنترل قند خون، سلامت گوارش، برطرف کردن عفونت ها بسیار مفید است و میتوان از آن بهرههای زیادی برد.
مردم عمدتا از خواص کاکل ذرت (قسمت رشتهای) بی خبرند؛ این کاکل ها دارای مواد معدنی مختلف و املاح پتاسیم و کلسیم است و برای درمان نقرس بسیار مفید است؛ همچنین این ریشهها برای قلب فواید زیادی دارد و ضد التهاب است، عفونت های مجاری، مثانه، سنگ کلیه را درمان می کند و ماده ای ادرار آور است، اما توجه کنید این رشتهها را باید تمیز بشویید و آن را خشک کنید و مانند ادویه در غذاهای خود استفاده کنید.
افسردگی بیماری است که متاسفانه به سراغ بسیاری افراد می رود و خواسته و ناخواسته درگیر آن میشوند؛ حال برای آنکه از این حالت خارج شوید و بتوانید شادابی خود را حفظ کنید راهکاریی وجود دارد، اگر برای کاهش افسردگی تمام روشها را امتحان کردهاید و نتیجه مثبتی نگرفته اید از استشمام رایحه شفابخش لیمو غافل نشوید و آن را در طول روز بو کنید.
محققان طب سنتی از دوران گذشته حجامت را یکی از کارهای مفید برای کاهش بیماریها دانستهاند و سفارش می کنند که حتما در طول سال باید این عمل را انجام داد تا خونهای کثیف از بدن خارج شده و جریان خون در بدن بهتر شود، اما برخی افراد از انجام این کار میترسند و آن را انجام نمیدهند، به جای حجامت میتوان هر روز یک سیب مصرف کرد چرا که سیب خون را پاکسازی میکند؛ بهترین زمان مصرف آن صبح است همچنین مصرف سیب 15 دقیقه قبل از وعده غذایی باعث کاهش وزن میشود.
تخم بلدرچین یک بمب ویتامین و تغذیهای مناسب است که باید افراد حتما از آن استفاده کنند؛ اگر در بین مواد غذایی به دنبال مادهای با ارزش و سالم هستید، توصیه میکنیم حتما تخم بلدرچین مصرف کنید؛ جالب است بدانید یک عدد تخم بلدرچین با اینکه وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ را دارد ولی نسبت به آن دارای پنج برابر فسفر، 7.5 برابر آهن، 6 برابر ویتامین E و 15 برابر بیشتر ویتامین B2 را دارا است.
انتهای پیام/