محققان طب سنتی معتقدند سیر ترشی تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی مناسب است.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
سیر ترشی دسری لذیذ و خوشمزه است که از دوران قدیم در سفره هر خانه وجود داشته است؛ جالب است بدانید این دسر فواید زیادی دارد که از دید برخی افراد پنهان است و به دلیل بویی که دارد از مصرف آن پرهیز میکنند، محققان طب سنتی معتقد هستند که سیر ترشی تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبع ها و برای هر فردی با هر مزاجی مناسب بوده و به دلیل اعتدال طبعی که دارد حتی بیماران هم می توانند بدون هیچ مشکلی از آن میل کنند؛ چرا که سیر دارای طبعی گرم و خشک در درجه سوم و سرکه دارای طبع سرد و تر در درجه سوم است، این دو بعد از هفت سال به معتدل ترین وضعیت طبی میرسند.
زمانیکه ما در حال ایستاده دوش می گیریم آب گرم با بدن ما در تماس است و همین خود باعث انبساط یا گشاد شدن عروق بدن میشود؛ از طرف دیگر به دلیل اینکه حجم خون ما در بدن ثابت است سیستم گردش خون تلاش بیشتری باید بکند تا خون حاوی مواد مغذی به ریشه مو برساند، اینجاست که به دلیل کاهش رسیدن خون به زیر پوست سر با اندک تلنگری موها کنده میشود، لذا سعی کنید در حال نشسته باشید و کمتر در حال ایستاده دوش بگیرید.
با نوشیدن آبغوره اگر بعد از یک دقیقه دهانتان آب افتاد، قندتان بالاست و اگر خشک شد مشکل کبدی دارید؛ اگر پس از مصرف آبغوره دهانتان کف کرد یا چسبناک شد چربی خون دارید و اگر سر درد گرفتید فشارخون بالایی دارید، اگر این اتفاقات برایتان رخ داد حتما به پزشک مراجعه کنید تا به موقع درمان شوید.
مصرف چای در طول روز باعث می شود خستگی نهفته در روز از بدن خارج شود و به سرحالی برسید؛ اما برخی افراد این نوشیدنی دلچسب را نامناسب میل می کنند که باعث می شود مضرات زیادی به بدن آنها وارد شود، خوب است بدانید زمانی که چای سرد مصرف می کنید دچار سنگ کلیه می شوید، چای بسیار غلیط باعث کم خونی میشود و چای داغ و سوزان سبب سرطان مری خواهد شد.
باید بدانید مصرف چای بلافاصله بعد از غذا باعث کم خونی میشود و چای قبل از مصرف صبحانه باعث سوء هاضمه خواهد شد.
انتهای پیام/