مدیرکل شیلات استان همدان گفت:سالانه در استان همدان 4 هزارو 900 تن ماهی در این استان تولید می شود.

تولید ۴۹۰۰ تن ماهی در استان همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دولو، مدیرکل شیلات استان همدان بیان کرد: بیش از ۹۶۰ مزرعه تولید و پرورش ماهی در استان سالانه بیش از ۴ هزار و ۹۰۰ تن تولید دارند که امسال قرار است به ۵ هزار تن افرایش بابد.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت ماهی در نهاوند تولید می‌شود، افزود: ۴۰ درصد شیلات استان در این شهرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/ب

۴۹۰۰ تن ماهی در استان همدان تولید می شود

برچسب ها: پرورش ماهی ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.