
هر روز ختم یک جزء از قرآن؛
دانلود جزء یازدهم قرآن با صدای منشاوی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ سردار علیرضا مظاهری فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: در پی اعلام یک مورد شکایت مبنی بر اینکه فردی با هویت معلوم اقدام به کلاهبرداری با ترفند جعل سند و جعل امضاء از وی نموده بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه ماموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و همچنین بررسی اظهارات شاکی، محل اختفاء فرد مورد نظر را شناسایی کردند، افزود: با هماهنگی مقام قضائی فرد مورد نظر در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر و برای تکمیل تحقیقات به مقر انتظامی انتقال شد.
سردار مظاهری با تاکید بر اینکه متهم در بازجوییهای انجام شده به بزه انتسابی اعتراف کرد، اظهار کرد: متهم بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
انتهای پیام/ط