سیفی تبار رییس اداره سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت : توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور، نیازمند افراد باسوادی است که بتوانند در بهرهمندی از متون و توانایی مکتوبکردن خواستهها، دانش و تجربه داشته باشند.
وی گفت: افراد بزرگسال که به دلایل گوناگون از آموزش محروم ماندهاند، مشکلات خاصی را در درون و بیرون جامعه دارند.
سیفی تبار افزود : از نظر فرهنگی و جامعهشناختی روستا وارث کهنترین عناصر فرهنگ قومی است. آموزش این قشر و ترویج و ترغیب آنان برای باسواد شدن یکی از چالشهای نظام آموزشی بوده و نقش زنان و دختران روستایی که بخش مهمی از جمعیت روستاها را شامل میشوند، بسیار ارزشمند است.
رییس اداره سواد آموزی استان افزود: تمرکز بر اجرای فرایند آموزش بزرگسالان در زنان و دختران روستایی لازمه تحقق عدالت آموزشی است.
وی طرح توسعه سوادآموزی زنان و دختران روستایی برای توانافزایی جامعه هدف و افزایش سطح انگیزشی و علاقهمند کردن بیسوادان به سوادآموزی با اهداف آموزش مهارتهای سواد پایه و با مشارکت دفتر امور زنان استانداری و اداره کل امور عشایر را ضروری دانست و اعلام کرد که در این طرح تعداد 80 نفر از آموزشدهندگان توانمندسازی و تعداد 700 نفر از بیسوادان در روستاها و عشایر باسواد خواهند شد