بی‌بی‌سی با روی کار آمدن ترامپ و بن سلمان دوباره ترمینال عملیات خرابکارانه گروه‌های تروریستی شده است.

 بررسی عملکرد شبکه دولتی انگلیس در هنگام اغتشاش در ایران/بی‌بی‌سی فارسی در نقش «ترمینال رسانه‌ای» آشوبگرانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  از ابتدای تأسیس تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی در ماه‌های پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری 1388 تا به امروز، شبکه دولتی انگلیس همواره به عنوان بازوی رسانه‌ای هدایت آشوبگران در داخل کشور فعالیت کرده است.

پس از اعلام نتایج انتخابات 88، بی‌بی‌سی فارسی به عنوان تریبون آشوبگران وارد عمل شد و با توجه به فیلتر «توئیتر» که به عنوان بستری برای هماهنگی سرکرده‌های اغتشاشات در ایران فعالیت می‌کرد، عملاً این بی‌بی‌سی فارسی بود که در نقش سازماندهی آشوبگران وارد صحنه شد.

با شکست پروژه امنیتی_سیاسی فتنه 88، بی‌بی‌سی فارسی در سال‌های گذشته محور فعالیت خود را در توجیه تحریم‌های ظالمانه غرب علیه مردم ایران تعریف کرده و بر همین اساس به ادراک سازی و مقصر جلوه دادن ایران در تحریم شدن پرداخت!

در حالی‌که تنها خواسته مردم ایران «تاکید بر حق مسلم انرژی هسته‌ای» بود، اما این شبکه با پروپاگاندای خاص خود سعی کرد تا با تحریف واقعایات موجود، با تکرار نقش نفوذی‌های انگلیس در دوره قاجار که با «بدبو و بی‌ارزش» معرفی کردن «نفت» زمینه تاراج این سرمایه ملی را فراهم آوردند، این بار مانع از دستیابی مردم ایران به توانمندی صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای گردند.

اما در دو سال اخیر و به‌ویژه پس از روی کار آمدن دولت ترامپ در آمریکا و همه‌کاره شدن «محمد بن سلمان» در عربستان سعودی، بی‌بی‌سی فارسی مجدداً به عنوان یک اتاق جاسوسی و ترمینال عملیات خرابکارانه در اختیار گروه‌های آشوبگر و تروریستی مختلف در داخل کشور جهت گسترده‌تر کردن و هدایت اقدامات خرابکارانه قرار گرفته است.

در این میان، پیوند بی‌بی‌سی فارسی با گروهک تروریستی منافقین، سابقه‌ای طولانی مدت دارد.

پس از شلیک 16 موشک به کمپ لیبرتی از سوی یک گروه عراقی به نام «جیش المختار» (متشکل از خانواده‌های قربانیان انتفاضه شعبانیه به دست صدام حسین و منافقین) که منجر به هلاکت 25 عضو گروه ترویستی منافقین و زخمی شدن 200 نفر از این جنایتکاران شد، شبکه بی‌بی‌سی فارسی در اقدامی به حمایت از این گروهک منفور پرداخته و تریبون خود را در اختیار یکی از وابستگان این تروریست‌ها قرار داد!


بیشتر بخوانید:تیر دروغ‌های بی‌بی‌سی به تیم پرسپولیس خورد+ فیلم


شبکه دولتی انگلیس در گفتگوی زنده خود با فردی به نام عاطفه اقبال که وی را «سخنگوی کمپین انتقال ساکنان لیبرتی به کشور ثالث» معرفی کرد، با سرپوش گذاشتن بر پرونده سراسر سیاه جنایتکاری اعضای این گروهک، به تطهیر آن‌ها پرداخته و از عدم امنیت جانی آن‌ها در عراق ابراز نگرانی کرد!

نگاهی به عملکرد بی‌بی‌سی فارسی  هنگام اغتشاشات در ایران/شبکه خبری یا ترمینال رسانه‌ای آشوبگران؟

تریبون بی‌بی‌سی فارسی در اختیار عاطفه اقبال از اعضای با سابقه گروهک تروریستی منافقین

در همین راستا و در میانه مذاکرات تیم ایرانی به ریاست محمدجواد ظریف با اعضای گروه 1+5 در آبان ماه 1392، بی‌بی‌سی فارسی با قطع برنامه‌های عادی خود به پوشش زنده کنفرانس خبری یکی از سران این گروهک پرداخت که مدعی کشف «ساخت یک مرکز هسته‌ای زیرزمینی در ایران» گردیده بود!

نگاهی به عملکرد بی‌بی‌سی فارسی  هنگام اغتشاشات در ایران/شبکه خبری یا ترمینال رسانه‌ای آشوبگران؟

پوشش زنده کنفرانس خبری یکی از سران این گروهک منافقین

 

پس از اعلام رسمی ترامپ و سران برخی کشورهای مرتجع منطقه مانند رژیم سعودی مبنی بر کشاندن آشوب‌ها به داخل ایران[2]، باز هم این بی‌بی‌سی فارسی بود که در نقش بازوی رسانه‌ای و هدایتگر آشوبگران قرار گرفت.

با شروع اغتشاشات دی‌ماه 96 بی‌بی‌سی فارسی تمام قامت به میدان آمد و مانند سال 88، هدایت و سازماندهی اغتشاشات را بر عهده گرفت تا «مطالبات صادقانه و به حق مردم» را با کمک برخی مزدوران داخلی به «حرکات وحشیانه و تخریب‌گرانه» تبدیل کند.

در همین راستا، در حالیکه بی‌بی‌سی فارسی برای پوشش حوادث لندن در تابستان 1390 از عبارت «آشوب» یاد کرده بود اما اقدامات خشونت‌آمیز در ایران توسط عده‌ای آشوبگر که خسارات سنگینی به اموال عمومی و شخصی افراد وارد کرده بودند را با عنوان «اعتراض» بازتاب داد!

نگاهی به عملکرد بی‌بی‌سی فارسی  هنگام اغتشاشات در ایران/شبکه خبری یا ترمینال رسانه‌ای آشوبگران؟

بی‌طرفی به سبک بی‌بی‌سی فارسی در دو حادثه مشابه در تهران و لندن!

اما علی‌رغم همه تلاش‌های بی‌بی‌سی فارسی و صاحبان آن، قاطبه مردم ایران با جدا کردن صف خود از آشوبگران در دی‌ماه 1396 و برگزاری تجمعات گسترده در محکوم کردن این اغتشاشات و اعلام همبستگی و وفاداری با نظام اسلامی، موجب عقیم ماندن برنامه دشمن برای ضربه زدن به کشورشان شدند.

با گذشت چندماه از اغتشاشات دی‌ماه، رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ 22/5/1397، به افشای پشت پرده این حوادث پرداخته و فرمودند: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دی‌ماه که یادتان هست؛ در دی‌ماه گذشته -مثلاً شش هفت ماه قبل از این- چند روز در چند شهر یک عدّه‌ای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند این‌ها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیست‌ها، به همراهی سعودی‌ها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا می‌داند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند. بعد هم ملّت ایران وارد میدان شد، بدون اینکه کسی از ملّت بخواهد -واقعاً خود ملّت [آمدند]؛ من همان‌وقت هم گفتم؛ واقعاً آفرین بر این ملّت- خودشان وارد میدان شدند، فضا را پاک کردند، آلودگی‌ها را تمام کردند، شکست دادند.» 

اما دشمن با وجود این سیلی محکمی که از مردم دریافت کرده بود، برای ایجاد آشوبی دوباره در کشور و برهم زدن امنیت مردم دست به کار شد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در فرمایشات روز بیست و دوم مردادماه خود به این مساله نیز تصریح کردند: « بعد آن‌ها گفتند که خب، این فلان عیب‌ها را داشت، این عیب‌ها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷، یعنی امسال- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیس‌جمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد بود، همین قضایای چند روز قبل از اینِ مرداد که چند جا چند نفری جمع شدند یک شعاری دادند. دارند پول خرج می‌کنند، زحمت می‌کشند برای اینکه یک حادثه درست کنند، این‌جوری از آب درمی‌آید» 

برنامه‌ریزی دشمن برای ایجاد آشوب و اغتشاش در تابستان 1397، سرنوشتی بسیار مضحک‌تر از اغتشاشات زمستان 96 داشت و تعداد افرادی که با تکیه بر توهمات القا شده از سوی رسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی فارسی برای ضربه زدن به مردم و جمهوری اسلامی به خیابان‌ها کشانده شدند، به حدی قلیل بودند که می‌شد آن‌ها را سرشماری کرد!

رسانه‌هایی چون بی‌بی‌سی فارسی با مشاهده بی‌اعتنایی مردم به این فراخوان‌های طراحی شده در اتاق فکرهای «صهیونیستی_آمریکایی_سعودی»، تلاش کردند تا با پرحجم نشان دادن تجمعات، به تحریک دیگر افراد برای پیوستن به آشوبگران بپردازند. آنها برای این کار، از شگردهای مختلف رسانه‌ای و تصویربرداری همچون ارائه «تصاویر بسته» استفاده کردند تا تجمع ترتیب داده شده را پرشمار و گرم نشان دهند. اما این ترفندها هم نتیجه‌ای نداد و آنچه مشخص شد، شیوه اطلاع‌رسانی افرادی بود که در نقش «خبرنگار یک شبکه خبری» به ماهیت واقعی خود یعنی «ماموران هدایت و برپایی اغتشاش و آشوب» در داخل ایران برگشته و برای تحقق برنامه‌های دشمنان ملت ایران شبانه روز در حال فعالیت می‌باشند.

منبع:فارس

انتهای پیام/

بی‌بی‌سی فارسی در نقش «ترمینال رسانه‌ای» آشوبگران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خدا ما را از دست اینب ی بی سی نجات بده راحت شیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
مرگ بر انگلیس مرگ بر بی بی سی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
ما پیروز هستیم دشمن نابود خواهد شد هینطور انها هستند که ارزو را بگور بردنند یه نفر هم بمن گفت شش ما دیگر معلوم خواهد ولی او این شش ما را ندید ودر گور ارامید
Iran (Islamic Republic of)
bm
۱۲:۲۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
بی‌بی‌سی را خیلی بزرگ کردین .. کی به اینها گوش میده
Iran (Islamic Republic of)
علی۳۱۳
۰۹:۱۸ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خدا لعنت کند این دجاله های آخر زمان را بی بی سی عمله شیطان است اینها آرزوی۲۸ مرداد دیگری را به گور خواهند برد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۵ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
مرگ بر بی بی سی
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۰۹:۱۴ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
بی بی سی ابزارجاسوسی وایجادناامنی توسط بیگانگان.