به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛مراسم بزرگداشت سومین سال ارتحال آیتالله محمدرضا مویدیقمی استاد سطوح عالی حوزه علمیه و عضو مجمع عالی تفسیر که در حادثه خونین مِنا به شهادت رسید شامگاه شنبه در حسینیه آیتالله مویدی برگزار شد.
حجتالاسلام میردامادی استاد حوزه علمیه در این مراسم درباره خصوصیات اخلاقی و شخصیت علمی آیتالله مویدی قمی به سخنرانی پرداخت.
آیتالله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان، نمایندگان بیوت مراجع و طلاب و روحانیون و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور داشتند.
آیتالله محمدرضا مویدزاده قمی که به مویدی قمی معروف بود در سال 1320 هجری شمسی در شهر مقدس قم در میان یک خانواده مذهبی که به فضائل نفسانی معروفاند دیده به جهان گشود.
این استاد تفسیر بعد از ورود به حوزه و سپری کردن دروس سطح نزد اساتید معظم، توفیق یافت دروس خارج فقه و اصول را نزد حضرات آیات عظام آیتالله حائری یزدی فرزند مرحوم مؤسس حوزه علمیه قم، آیتالله میلانی، آیتالله العظمی گلپایگانی، رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره) زانوی ادب بر زمین زند و معظم له قبل از نهضت در امتحانات خارج فقه(سطح 4) - قبل از ارتحال آیتالله العظمی بروجردی- شرکت کردهاند و دارای اجازه نقل احادیث و روایات و اجتهاد از بعضی از مراجع معظم تقلید بودند.
جد اعلای ایشان حاج حسن تاجر و حاج محمد ابراهیم تاجر حاجی حسینی که از تجار معروف و بنام قم به شمار میرفتند و والد معظم ایشان حاج میرزا محمود نیز از کسبه قم بودند.
استاد معظم حضرت آیتالله مؤیدی قمی بر این اعتقادند که قرآن باید در زندگی انسان حضور فعال و چشمگیر داشته باشد، لذا معظم له انس با قرآن و تفسیر و تدریس آن را از دیر زمان سرلوحه خود قرار و جزو برنامه اصلی زندگی خود کردهاند. ابتدا ایشان به تدریس و تفسیر موضوعی قران کریم پرداختند (چندین سال به تفسیر آیات توحید برهان، فطرت، نظم، وجوب و امکان صرف الوجود، حرکت، فقر و غناء، تمانع، علمی، صدیقین، علت) پرداختند. سپس آیات صفات باری تعالی (ثبوتیه، سلبیه، کمالیه، جلالیه، جمالیه) را تفسیر کرد.
آیتالله مویدی قمی در عمر با برکت خویش به تلاش در حوزه تبلیغ اکتفا نکرد مدتی در دانشگاه امام حسین(ع) در تهران به تدریس مشغول بودند و چند سال نیز در دانشگاه زاهدان مشغول تدریس شد. ایشان با روحیه خستگی ناپذیر خود علاوه بر تدریس در ارتش جمهوری اسلامی در تهران نیز مشغول بودند.
مرحوم آیتالله مویدی قمی عضو بعثه آیتالله حکیم بود که در مراسم حج سال 94 و در فاجعه خونین منا به شهادت رسید و پیکر این عالم دینی در قم تشییع و در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/ح