مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت:۱۳۵ صندوق خرد خراسان جنوبی تسهیلات اشتغال دریافت می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛زنگنه مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی گفت:135 صندوق خرد محلی بانوان و مردان استان که در سامانه کار ثبت شده است برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری تسهیلات دریافت می کنند.

وی افزود:برای این صندوق ها 31 میلیارد ریال از محل منابع صندوق توسعه ملی با نرخ چهار درصد برای مناطق روستایی و عشایری مرزی و با کارمزد 6 درصد برای سایر روستاهای استان در نظر گرفته شد.

زنگنه گفت:پذیرش،بررسی،تصویب و پرداخت تسهیلات طرح های اشتغالزا و کارآفرین این صنادیق خرد در حال انجام است.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی بیان کرد:این تسهیلات به صندوق های خرد در رشته های اولویت دار کسب و کار، مصوب کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان پرداخت می شود.

وی گفت:تسهیلات مذکور در راستای کمک به تولید، فرآوری و عرضه محصولات کشاورزی، فرآوری محصولات دامی، صنایع دستی و فرش دستباف، خدمات IT و صنفی، بوم گردی،گردشگری و صنایع کوچک روستایی پرداخت می شود.

زنگنه اشتغال جدید و پیش بینی شده برای طرح های معرفی شده توسط صنادیق خرد محلی استان را یک هزار و 350 نفر اعلام کرد.

وی یادآور شد:با توجه به خشکسالی های چند ساله اخیر در استان، کشاورزی های آب بر و دامپروری های صنعتی بزرگ در برخی از مناطق استان از توجیه فنی و اقتصادی برخوردار نیست.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی اضافه کرد:در این زمینه بایستی برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و عشایر به شهرها که اکثر آنها از طریق کشاورزی و دامداری کوچک سنتی امرار و معاش می کنند نسبت به گسترش و کمک به فعالیت های خرد و کوچک اقدام شود.

وی با تأکید بر اینکه امنیت مرزها و مناطق روستایی توسط روستاییان و عشایر تأمین می شود،اظهار داشت:گسترش و کمک به فعالیت های خرد و کوچک در روستاها با همکاری و حمایت سازمان ها و دستگاههای اجرایی متولی باید انجام شود.

زنگنه عنوان کرد:در این زمینه آموزش تخصصی روستاییان و عشایر و تخصیص اعتبارات ارزان قیمت از اولویت های حال حاضر استان است.

وی گفت:اعتبار لازم برای پرداخت تسهیلات روستایی و عشایری وجود دارد اما نبود مجوز های لازم برای آغاز فعالیت کسب و کار و زمان بر بودن أخذ این مجوز ها برای متقاضیان از جمله مشکلات متقاضیان است.

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید استان ادامه داد:تأمین نکردن وثایق و ضمانت نامه برای دریافت تسهیلات توسط متقاضیان با توجه به اینکه اسناد مساکن و زمین های کشاورزی و دامپروری روستاییان استان اغلب فاقد اسناد رسمی ثبتی بوده و یا به دلیل خشکسالی های متوالی چند ساله دارای ارزش ریالی مناسبی برای ترهین تسهیلات بانکی نیست از دیگر مشکلات موجود است.

وی اضافه کرد:از طرفی ضمانت نامه های بانکی بخش تعاون نیز دارای قوانین و بروکراسی های اداری طولانی مدت و هزینه بری بوده که عملا متقاضیان را در تأمین به موقع وثایق دریافت تسهیلات دچار مشکل می کند.

زنگنه از افراد خلاق و کارآفرین دارای ایده کسب و کار در روستاها و مناطق عشایری خواست از فرصت ایجاد شده استفاده و با ارائه طرح های خوب و متناسب با وضعیت استان زمینه اشتغال در این مناطق را فراهم آورند.

منبع:ایرنا
انتهای پیام/غ

۱۳۵ صندوق خرد تسهیلات اشتغال دریافت می کنند

برچسب ها: تسهیلات ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.