به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام;حسین بشاره صیفی رئیس بخش نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام عنوان کرد: در روز عید قربان سلامت گوشت تمام احشام مستقر در مراکز عرضه دام و کشتارگاه ها توسط گروه های نظارتی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: در هر شهرستان 2 گروه نظارتی در مراکز عرضه دام، کشتارگاه ها و امامزاده های محل تردد زائران را مورد رصد و پایش قرار می دهند و در محل اداره کل در مرکز استان ایلام هم 2 گروه ثابت و در کشتارگاه صنعتی ایلام نیز یک گروه مستقر هستند.
رئیس بخش نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی ایلام ادامه داد: هر گروه نظارتی متشکل از یک ناظر سلامت دام و یک روحانی برای نظارت بر نحوه ذبح و خواندن ادعیه مخصوص عید قربان بر روی دام است.
بشاره صیفی افزود: این گروه های نظارتی با بازرسی قبل، حین و بعد از کشتار دام، اندام های آلوده به بیماری را جدا و ضبط و از عرضه آن به خریداران جلوگیری می کنند.
انتهای پیام/ د