مهران مرادی دبیر اجرایی کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در ارومیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ گفت: کنگره ملی بهداشت مواد غذایی به همت دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه و انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران روزهای ۱۴ و ۱۵ شهریور ماه در دانشگاه ارومیه برگزار میشود.
وی افزود: در مجموع ۴۲۰ مقاله در موضوعات بهداشت بازرسی گوشت، سم شناسی مواد غذایی، بهداشت و صنایع شیر، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی، کنترل بیولوژیک عوامل بیماری زا در مواد غذایی، روشهای نوین نگهداری مواد غذایی، سیستمهای مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی، سیمای بسته بندی فعال هوشمند در مواد غذایی، غذا؛ تغذیه و سلامتی، تقلبات در مواد غذایی، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی، روشهای مدرن شناسایی و آنالیز آلایندههای غذایی به دبیرخانه این کنگره رسیده است.
مرادی تصریح کرد: از بین مقالات رسیده ۳۵۱ مقاله در بخش سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است که از بین آنها ۳۴ مقاله به صورت سخنرانی در کنگره ارائه خواهد شد و در پایان ۲ مقاله در بخش سخنرانی ودو مقاله در بخش پوستر انتخاب و از صاحبان آنها تجلیل میشود.
وی هدف از برگزاری این کنگره را گردهمایی صاحبنظران، متخصصان، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی، تحقیقاتی کشور و سعی در ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی برشمرد.
دبیر اجرایی کنگره ملی بهداشت مواد غذایی در ارومیه گفت: برگزاری ۶ کارگاه علمی و تخصصی مرتبط با رشته بهداشت مواد غذایی از برنامههای جنبی این کنگره است.
انتهای پیام/ح