سرآشپز‌های یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو می‌کنند که ۵۸ دلار قیمت دارد!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سرآشپز‌های یک رستوران نیویورکی برای خوشحال کردن مشتریان گیاهخوارشان هندوانه کبابی سرو می‌کنند که ۵۸ دلار قیمت دارد! آن‌ها برای تهیه این هندوانه، آن را هشت ساعت دودی می‌کنند، سپس در آب نمک، خاکستر و ادویه جات قرار می‌دهند و بعد دوباره هشت ساعت دودی می‌کنند و سپس با رزماری و عصاره‌های دیگر در تابه می‌گذارند. هنگام سرو، هندوانه از بیرون دقیقا مثل گوشت کبابی است، اما وقتی آن را می‌برید متوجه می‌شوید هندوانه است. هندوانه دودی بیشتر طعم گوشتی و نمکی دارد.

رستورانی در نیویورک که هندوانه کبابی سرو می‌کند!

رستورانی در نیویورک که هندوانه کبابی سرو می‌کند!

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.