ویتامین C آنتیاکسیدان است و مصرف آن میتواند یکی از بهترین راههای پیشگیری از ایجاد چین و چروک پوست باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
به اتفاق یا اتفاقهای خوشایند روزانه خود فکر کنید و یا با فردی که به او علاقه دارید صحبت کنید؛ روز خود را با قلبی قدردان و شکرگزار آغاز کنید، فهرستی از تواناییهای خود را آماده و چگونگی استفاده از آنها را بررسی کنید؛ هدف دستیافتنی خود را مشخص و فرآیند رسیدن به آن را یادداشت کنید، عوامل استرسزا را شناسایی و بهدنبال راههای کنترل آنها باشید، لبخند بزنید و با اطرافیان خود مهربان باشید، در لحظه زندگی کنید و بهجای افسوس بر گذشته و نگرانی از آینده، بر حال تمرکز کنید.
ویتامین C آنتیاکسیدان است و مصرف آن میتواند یکی از بهترین راههای پیشگیری از ایجاد چین و چروک پوست باشد، آنتیاکسیدانها جلوی فرآیند مخرب اکسید شدن را که میتواند به علت تغذیه نامناسب، استرس یا آلودگی هوا تشدید شده باشد، میگیرد، حال برای اینکه بتوان سلامت و زیبایی را به پوست برگرداند باید بتوان از برخی مواد مانند انواع لیموها و پرتقال، توت فرنگی، گوجه فرنگی و تمام فلفلها استفاده کرد چراکه این مواد دارای ویتامین C فراوانی هستند.
عوامل محیطی و ژنتیکی در بروز سرطان نقش بسزایی دارند، محققان طب سنتی رژیم غذایی مناسب به خصوص استفاده از زردچوبه را به عنوان گیاهی ضد سرطان شناختند و معتقد هستند با این گیاه میتوان از بروز سرطان پیشگیری کرد؛ این گیاه سرشار از ویتامینهایی چون A، B6، B12 و C و حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم است، به همین دلیل است که در هندوستان تنها پنج درصد از مردم بالای 60 سال مبتلا به بیماری آلزایمر هستند ولی در کشورهای دیگر این آمار بسیار بیشتر است.