محققان موفق به ساخت محصولاتی شده اند که کیفیت عسل طبیعی را تشخیص می‌دهد.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛   اختراعات مخترعان در سراسر جهان سبب رشد و پیشرفت و باز شدن دریچه‌های جدیدی از علم و فناوری می‌شود که در این بسته خبری بنا داریم به معرفی برخی از این اختراعات بپردازیم.

لباس های نانویی که کثیف نمی‌شوند

به تازگی گروهی از محققان موفق به تولید لباس‌های بیمارستانی شده‌اند که هیچ نوع میکروب و باکتری را به خود جذب نمی‌کند و سالم و تمیز می‌ماند.

این محصولات بیمارستانی که متشکل از لباس و ملحفه هستند به نانو فناوری‌هایی مجهز هستند که اجازه نمی‌دهند هیچ نوع میکروبی به پارچه بچسبد و همین موضوع سبب کاهش آلودگی و عفونت می‌شود.

از برنامه‌ای که احتمال ابتلا به سکته را متوجه می‌شود  تا زبان الکترونیکی که کیفیت عسل را تشخیص می‌دهد

 برنامه که از طریق شناسایی لبخند احتمال سکته مغزی را  تشخیص می‌دهد

گروهی از مخترعان برنامه جدیدی را اختراع کرده‌اند که به کمک آن می‌توان نشان داد که  چند درصد احتمال مبتلا شدن به سکته مغزی در افراد وجود دارد.

این برنامه حسگرهای مخصوصی دارد و دوربینی در برابر صورت افراد قرار می‌گیرد و از طریق تشخیص لبخند آن‌ها متوجه می‌شود که آیا احتمال ابتلای فرد به سکته مغزی وجود دارد یا خیر، همچنین میکروفن گوشی صدای افراد را می‌شنوند و از طریق شتاب‌سنجی که روی صدا انجام می‌دهد احتمال سکته مغزی مشخص می‌شود.

از برنامه‌ای که احتمال ابتلا به سکته را متوجه می‌شود  تا زبان الکترونیکی که کیفیت عسل را تشخیص می‌دهد

زبان الکترونیکی که کیفیت عسل را شناسایی می‌کند

امروزه عسل‌های بسیار زیادی در بازار وجود دارند که هر یک از آنان ممکن است طبیعی نبوده و دارای مواد نگهدارنده باشند؛ برای تشخیص اصل بودن یک عسل زبان الکترونیکی ساخته شده است که در کمتر از یک ساعت قادر به شناسایی عسل طبیعی است.

در این روش نمونه‌های عسل مورد تجزیه و تحلیل شیمیایی قرار می‌گیرند و اگر غلظت عسل در حد طبیعی نباشد، تشخیص داده می‌شود.

از برنامه‌ای که احتمال ابتلا به سکته را متوجه می‌شود  تا زبان الکترونیکی که کیفیت عسل را تشخیص می‌دهد

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.