به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از توصیههای تغذیهای مهم که معمولا از سوی متخصصان تغذیه مطرح میشود، استفاده از میوهها و سبزیهای تازه با رنگهای تیرهتر است. هرچه میوهها و سبزیها، تیرهتر باشند، آنتیاکسیدانهای بیشتری هم دارند. میان انواع میوههای رنگی، میوههای قرمز دارای طعمهایی جذاب و خواص کمنظیر برای بدن هستند و میتوانند یک ماده غذایی بسیار مفید برای ما محسوب شوند.
میوههای قرمز، حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی، انواع آنتیاکسیدانها، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامینهای گروه B، منیزیم و منگنز را در خود جای دادهاند. به بررسی مهمترین خواص برخی از میوههای قرمز میپردازیم.
در اینفوگرافیک زیر می توانید با خواص خارق العاده خوراکیهای قرمز آشنا شوید.
انتهای پیام/