به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرهنگ، ولی الله رضایینژاد صبح امروز در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر با بیان اینکه دریابانی در ۲ حوزه کاری برای مقابله با قاچاق برنامهریزی میکند اظهار داشت: جلسه کار ویژه مرز کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ساحل و مرز از جمله ویژه برنامههای دریابانی در این حوزه است.
وی با بیان اینکه عمده معیشت مردم ساحل نشین استان بوشهر به دریا و ساحل مرتبط است گفت: از ششهزار لنج سنتی استان بوشهر ۲ هزار و ۴۰۰ شناور آن تجاری و سفاری است که بر روی هر موتور لنج ۸ ملوان فعالیت میکند.
فرمانده دریابانی استان بوشهر با بیان اینکه ۱۵۴ هزار نفر به صورت مستقیم در عرصه تجارت دریایی فعالیت میکنند تصریح کرد: با احتساب خانواده این افراد در مجموع ۳۵۰ هزار نفر در چرخه تجارت دریایی استان بوشهر فعال هستند که توجه ویژهای به ارائه خدمات لازم به مرزنشینان میشود.
رضایینژاد با تاکید بر توجه به حقوق مرزنشینان گفت: ضمن کنترل نوار ساحلی و مرزی، دریابانی در ارائه خدمات و حمایت لازم از ساحل نشینان از هیچ کوششی فروگذاری نمیکند.
وی با تاکید بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این مهم در اولویت برنامههای دریابانی قرار دارد و برای برخوردبا قاچاقچیان فعالیت شبانهروزی میشود.
فرمانده دریابانی استان بوشهر به کشف کالای قاچاق در سال گذشته در آبهای استان بوشهر اشاره و بیان کرد: ۵۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق توسط دریابانی استان بوشهر سال گذشته در آبهای استان کشف شد که نسبت به سال ماقبل آن ۳۷ درصد افزایش دارد.
رضایینژاد مواد سوختی، پوشاک، لوازم آرایشی و بهداشتی، الکتریکی، گوشی و لوازم جانبی، لوازم یدکی خودرو، پتو، برنج، انواع نوشیدنی و خوراکی را از جمله محمولههای کشف شده دانست.
وی با اشاره به کشفیات در ۴ ماه نخست امسال افزود: با تلاش نیروهای دریابانی استان بوشهر در ۴ ماه نخست امسال ۸۷۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در این استان کشف شد.
انتهای پیام/م