فرید موسوی در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره آخرین فعالیت های کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از فعالیت های ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال بیان کرد: پس از تصویب اجرای تحقیق و تفحص، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اعضای این کمیته را انتخاب و برهمین اساس صادق طباطبایی هم به عنوان رئیس کمیته تحقیق و تفحص فعالیت خود را آغاز کرد. دوشنبه هفته پیش(۱۶ مرداد) هم نشستی بین اعضاء با مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان برگزار شده و در این جلسه توضیحاتی درباره ابعاد مختلف این امر ارائه شد.
او ادامه داد: قرار است وزارت ورزش و جوانان و ۲ باشگاه همکاری لازم را با کمیته تحقیق و تفحص انجام دهند تا بتوانیم به سرعت به گزارشی که باید تحویل صحن علنی مجلس شود پاسخ دهیم. مسئولان استقلال و پرسپولیس هم گزارشی از اقدام های خود را در ۲ سال اخیر ارائه کرده اند و از هفته دیگر فعالیت های کمیته سرعت بیشتری می گیرد.
موسوی درباره منتشر شدن یک گزارش مبنی بر بدهی حدود ۱۷۰ میلیارد تومانی باشگاه استقلال گفت: درباره بدهی استقلال و همچنین پرسپولیس ارقام مختلفی مطرح می شود و ما به صورت متقن آمار دقیقی از میزان بدهی آنها در کمیته تحقیق و تفحص نداریم. برخی از این بدهی ها پرداخت شده و برخی هم به نتیجه رسیده است. بخشی از این بدهی ها هم مربوط به اداره مالیات است که باید به آن سر و سامان داده شود.
بیشتر بخوانید: اظهارنظر عضو هیئت تحقیق و تفحص درباره باشگاه پرسپولیس و استقلال
او افزود: بخش اصلی فعالیت های کمیته تحقیق و تفحص بررسی میزان منابع و مصارف مالی۲ باشگاه و میزان بدهی آنها است. قطعا در گزارش نهایی کمیته، از این لحاظ آمار دقیقی ارائه می شود. باید مشخص شود در ۱۰ سال گذشته این تیم ها چه درآمدهایی داشته اند. این درآمدها از چه منبعی حاصل شده، در چه محل هایی هزینه شده و چرا بدهی ها شکل گرفته است.
عضو کمیته تحقیق و تفحص از 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس درباره احتمال تعلیق فوتبال ایران از سوی فیفا به دلیل دخالت مجلس در این رشته گفت: درمورد فعالیت های استقلال و پرسپولیس سوال هایی برای نمایندگان مجلس به وجود آمده است و آنها براساس قانون اساسی کشور می توانند در حوزه های مختلف و حتی ورزش ورود و تحقیق کنند. این امر را نمی توان به معنی دخالت دولت در ورزش تعبیر کرد. در کشورهای دیگر هم چنین وضعیتی وجود دارد و بارها شاهد بودیم در اتفاق هایی که برای فیفا هم رخ می دهد نهادهایی خارج از فدراسیون بین المللی فوتبال ورود کرده اند. ورود به بحث های مبهم جامعه و ارتقا شفافیت، دخالت نهادهای دولتی نیست.
موسوی درباره میزان رضایت مجلس شورای اسلامی از عملکرد وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: گزارشی از فعالیت های وزارت ورزش در اختیار ما قرار گرفت اما اجازه بدهید تحقیق و تفحص از استقلال و پرسپولیس صورت بگیرد و سپس درمورد این موضوع اظهار نظر کنیم.
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی درباره اینکه درصورت تصویب قانون منع فعالیت بازنشستگان در دستگاه های دولتی، آیا مسئولان فدراسیون فوتبال هم شامل این قانون می شوند یا خیر، گفت: منتظریم شورای نگهبان نظر قطعی خود را نسبت به این امر اعلام کند اما این قانون شامل تمام فدراسیون های ورزشی می شود و هرکسی در فدراسیون ها بازنشسته بوده و جزء مواردی که در قانون ذکر شده نباشد باید از سمت خود کنار برود.
انتهای پیام/