به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یک فیزیکدان اسپانیایی به نام "مانوئل لینارس و تیم علمیاش به دنبال تولید بستنیای بودند که هنگامی که در معرض تغییرات دمایی و اسیدهای موجود در دهان انسان قرار بگیرد تغییر رنگ بدهد. آنها برای تولید این محصول که طعمی شبیه نوعی بستنی میوه ای دارد یک هفته زمان صرف کردند.
مادهی اضافه شده به بستنی فرآیند تغییر رنگ را شتاب میبخشد و بستنی هنگام خوردن فرد، ابتدا دارای رنگ آبی بوده، سپس به رنگ صورتی تغییر رنگ میدهد و در نهایت به رنگ بنفش در میآید. بستنی جدید از تمامی مواد طبیعی تولید شده است.
در ادامه می توانید تصاویری از این بستنی متفاوت را مشاهده کنید.
انتهای پیام/