![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، علیرضا جلالزایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با راه اندازی این واحدهای بومگردی تعداد این اقامتگاهها از ۱۵ مورد کنونی به ۲۰۰ اقامتگاه افزایش مییابد.
وی آشنایی با آداب و رسوم هر منطقه، حفظ و گسترش مشاغل در روستاها، ایجاد کسب و کار جدید و فرصتهای نو برای جوان ترها و پایداری محیط زیست را از جمله مهمترین مزایای راه اندازی واحدهای بوم گردی ذکر کرد.
جلالزایی تعداد مجتمعها و کمپینگهای گردشگری سیستان و بلوچستان را ۱۴ مجتمع عنوان کرد و ادامه داد: با تکمیل ۲۴ مجتمع در حال ساخت بزودی تعداد این واحدها به ۳۴ مجتمع افزایش مییابد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین ۲۰ دفتر خدمات مسافرتی در استان راه اندازی شده و با برنامه ریزیهای انجام شده پیش بینی میشود تا پایان سال ۱۰ دفتر دیگر به این دفاتر اضافه شود.
وی افزود: اگر بخواهیم از شرایط اقتصادی موجود خارج شویم باید همه دستگاههای اجرایی با هم افزایی و با جدیت قدم در توسعه گردشگری بردارند.
جلال زایی گفت: هم اینک ۱۳ هتل در سیستان و بلوچستان برای اقامت مسافران وجود دارد و هفت هتل دیگر در حال ساخت است.
وی تعداد مهمانپذیر و هتل آپارتمانهای سیستان و بلوچستان را ۲۹ واحد عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود تا پایان سال ۱۱ واحد دیگر راه اندازی شود.
مرزهای طولانی زمینی و دریایی در کنار سدها و رودخانههای متعدد، باغهای میوههای گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندیها و جاذبههای گردشگری این استان است.
سفر به سیستان و بلوچستان از راههای هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان - زابل - زاهدان، کرمان - زاهدان، کرمان - ایرانشهر و جاسک - کنارک - چابهار امکان پذیر است.
انتهای پیام/ع