به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد لطفی ظهر امرور در نشست با اعضای شورای اسلامی بوشهر ضمن قدردانی از همکاری شورای شهر و شهرداری به برنامههای این نهاد پرداخت و اظهار داشت: تمام تلاشهای کمیته امداد برای خودکفایی و توانمند سازی مددجویان تحت حمایت است که از طریق آموزش و اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مرحله خودکفای برسند.
لطفی ساخت مسکن برای مددجویان، کمک به ازدواج فرزندان مددجو، کمک به تحصیل دانش آموزان، درمان و بیمههای اجتماعی برای مددجویان را از دیگر فعالیتهای تاثیرگذار کمیته امداد بیان کرد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به آمار مددجویان تحت حمایت در شهر بوشهر گفت: بیش از یکهزار و ۹۰۰ خانوار مددجو در شهر بوشهر وجود دارد که از این تعداد یکءهزار و ۴۰۰ خانوار با سرپرست زن هستند.
وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد مددجویان تحت حمایت استان زنان سرپرست خانوارهستند افزود: اغلب این مددجویان، زنان جوان ودارای فرزند هستند که نشان میدهد سن فقر در بین مددجویان بشدت در حال کاهش است.
لطفی کاهش سن فقر را یک هشدار دانست و تاکید کرد: این مهم اعلام هشداری است که در صورت غفلت مسئولان و دستگاههای اجرایی عواقب و آسیبهای اجتماعی جبران ناپذیری ممکن است دامن گیر جامعه میشود.
وی با تاکید بر اینکه منابع کمیته امداد و کمکهای دولتی برای رفع فقر کافی نیست تصریح کرد: از مردم نیکوکار استان، شورای شهر به عنوان منتخبان مردم و شهرداری به عنوان نهادی که در حوزه مسئولیتهای اجتماعی وظیفه دارد، درخواست همکاری و کمک برای رفع مشکلات مردم را داریم.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر شورای شهر را به عنوان بازو و پشتیبان مردم به ویژه نیازمندان برشمرد و خاطرنشان کرد: انتظار میرود شورای شهر و شهرداری با استفاده از ظرفیت ذاتی خود در بخشهای مختلف به ویژه در حوزه اجتماعی و فرهنگی، کمیته امداد را یاری رسانند.
لطفی با بیان اینکه شهرداری بوشهر سالانه ۱.۵ میلیارد تومان در حوزه مسئولیتهای اجتماعی هزینه میکند گفت: اگر سالی ۲۰۰ میلیون تومان از این رقم به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد اختصاص یابد بسیاری از مشکلات آنها برطرف میشود.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به پارهای از مشکلات موجود مددجویان در شهر بوشهر، از اعضای شورا و شهرداری درخواست همکاری کرد.
وی بیان کرد: برای راه اندازی اشتغال زنان جوان و سرپرست خانوار، بازارچهای تحت عنوان بازارچه زنان سرپرست خانوار نیازاست که انتظار میرود شهرداری با اختصاص دادن فضایی، زمینه ایجاد این بازارچه را برای کسب و کار بانوان مددجو فراهم سازد.
مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره وجود ۸۰۰ دانش آموز مددجو در شهر بوشهر خاطرنشان کرد: همه این دانش آموزان درآستانه سال تحصیلی جدید نیاز به یک بسته تحصیلی از جمله کیف، کفش، پوشاک و نوشت افزار دارند که انتظار میرود اعضای شورا و شهرداری در تأمین این بستههای تحصیلی کمیته امداد را یاری رسانند.
وی کمک به ساخت مسکن مددجویان، کمک به امر ازدواج جوانان مددجو و درمان بیماران را از دیگر برنامه کمیته امداد استان بوشهر دانست.
لطفی نبود ساختمان اداری ثابت برای رسیدگی به کارهای مددجویان را یکی دیگر از مشکلات شهر بوشهر برشمرد و گفت: جابجایی هر چند ساله این ساختمان اداری سبب نارضایتی مردم و مددجویان شده است که از شهرداری تقاضای همکاری برای احداث یک ساختمان ثابت اداری را داریم.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر با اشاره به نقش مهم خیران در رسیدگی به مشکلات نیازمندان گفت: ۴۸ میلیارد تومان مشارکت مردمی در استان بوشهر سال قبل جذب شدکه سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان آن از محل صندوقهای صدقات بوده است.
انتهای پیام/م