به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛اما نتایج یک بررسی تازه نشان میدهد برخی از باکتریها در برابر این نوع ضدعفونی کنندههای الکلی مقاوم شده اند و با استفاده از آنها از بین نمیروند.
یافتههای پرفسور پل جانسون از دانشگاه یورک نشان میدهد آلودگیهای بیمارستانی به علت استفاده از ضدعفونی کنندههای الکلی در سالهای گذشته کاهش یافته بود، اما همزمان با افزایش مقاومت برخی باکتریها در برابر آنتی بیوتیک ها، همین روند در زمینه مقاومتر شدن برخی از آنها در برابر ضدعفونی کنندههای مذکور هم مشاهده میشود.
به گفته وی باکتریهای یادشده در برابر انواع الکلهای مورد استفاده در محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده مقاوم شده اند و این ماده دیگر نمیتواند به درون سلولهای باکتریها نفوذ کرده و آنها را از بین ببرد.
بیشتر بخوانید:کشنده ترین باکتری ها در زندگی ما کجا لانه می کنند؟
یکی از این باکتریهای مقاوم Enterococcus faecium نام دارد که موجب برخی بیماریهای رودهای یا مننژیت در کوداکن میشود. بررسی یادشده نشان میدهد میزان مقاومت آن در برابر مواد بهداشتی و ضدعفونی کننده به خصوص در سالهای اخیر به سطح نگران کنندهای رسیده است.
در بررسی جدید ۱۳۹ رشته مختلف از باکتری یادشده در بیمارستانهای مختلف استرالیا در یک بازه زمانی ۲۰ ساله شناسایی شده است و نکته قابل تامل این است که رشته باکتریهای شناسایی شده Enterococcus faecium از سال ۲۰۱۰ به این سو در برابر الکل تا ده برابر مقاومتر بوده اند؛ بنابراین ضروری است از روشهای تازهای برای ضدعفونی و پاکسازی محیطهای بیمارستانی استفاده شود.
منبع:مهر
انتهای پیام/