به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمیدرضا امیری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان اظهار داشت: طی بازدید صورت گرفته توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شهرستان اصفهان از یک مکان غیرمجاز قطعه بندی، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی بیش از ۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ با شرایط نامناسب بهداشتی کشف و ضبط و متخلفین به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی با بیان اینکه در این کارگاه همچنین نشان تجاری جعل می شد، افزود: در این کارگاه مقادیری لیبل غیرمجاز کشف که با توجه به بررسی بازرسان مشخص شد در این محل نشان تجاری جعل میشده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان اعلام کرد: بیش از ۴۰ نفر ناظر بهداشتی در مراکز عمده عرضه سطح استان مستقر هستند که بر آخرین حلقه نظارتی یعنی توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت میکنند.
وی ادامه داد: شهروندان دقت کنند ضمن خرید از مراکز معتبر، در صورت مشاهده نقص در اطلاعات درج شده بر روی برچسب محصولات و یا مشاهده تخلفات بهداشتی با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
امیری اعلام کرد: در برچسب فرآوردههای خام دامی باید کد پروانه بهداشتی بهره برداری از اداره کل دامپزشکی استان، آدرس کارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری و نام محصول درج شود.
انتهای پیام/م