معاون وزیر کشور گفت: نرخ شیوع مواد مخدر بین دانش آموزان حدود ۲.۱ درصد است.

رستم وندی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان: رستم‌وندی معاون وزیر کشور در گفت‌وگو با  خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان, با اشاره به شیوع اعتیاد میان دانش آموزان اظهار کرد: نرخ شیوع مواد مخدر بین دانش آموزان حدود ۲.۱ درصد است و این‌ها یکبار تجربه اعتیاد داشته‌اند.

 وزیر کشور با بیان اینکه در این سنین, مصرف کننده مستمر معنایی ندارد و افراد بیشتر درگیر سیگار می‌شوند؛ گفت: مشکل اصلی مدارس منازعات فردی دانش آموزی است و مفاسد اخلاقی در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

 وی با اشاره به اینکه ناجا و پلیس مواد مخدر در سال ۹۶ طرحی را اجرا کردند که طی آن محدوده‌های ۳۰۰-۴۰۰ متری مدارس و دانشگاه‌ها پاکسازی شد؛ گفت: در این طرح بیش از یک تن مواد مخدر جمع آوری کردند و رابطه بین دانش آموز و توزیع کننده فاصله گرفت.

رستم‌وندی با بیان اینکه جامعه محیط بازی است و در صورت پاکسازی محدوده مدارس, احتمال مواجه شدن دانش آموزان و قاچاقچیان در مسیر خانه وجود خواهد داشت؛ افزود: نکته اساسی این است که حضور  توزیع کننده‌ها را در جامعه کاهش دهیم و اجازه ندهیم اینها در مناطق حساس حضور چشمگیری داشته باشند.

معاون وزارت کشور  تاکید کرد: مهمترین طرحی که در سال ۹۶ اجرا شد؛ طرح قرنطیه‌سازی محدوده مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز عمومی بود.

وی با اشاره به توزیع مواد مخدر از طریق شبکه‌های اجتماعی نیز اظهار کرد: پلیس فتا در شبکه‌های اجتماعی بسیار فعال است. جرایم سایبری از سال ۹۵ _ ۹۶ دو برابر شده  است.

رستم‌وندی با اشاره به اینکه فضای مجازی محیطی یله و رها است؛ گفت: تنها مرکزی که مراقبت‌های موضعی و مقطعی در این حوزه می‌کند؛ پلیس فتا است که در بحث برخورد با قمارخانه‌, ناهنجاری‌های اخلاقی و مواد مخدر تلاش می‌کند.

معاون وزارت کشور درباره  اقدامات انجام شده برای احیای بافت‌های فرسوده نیز گفت: طرحی که رئیس جمهور در منطقه سیروس تهران کلید زدند در کل کشور نیز اجرا می‌شود.

وی بیان کرد:  زمین‌های دولتی که در محدوده شهری وجود دارد شناسایی شده‌اند و نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس جمهور مسئول جمع بندی این مسئله است.

رستم‌وندی خاطرنشان کرد: وزارت راه و شهرسازی مسئولیت اجرای پروژه را بر عهده دارد و  استانداران موظف شده‌اند که زمین‌های متعلق به نهاد‌های دولتی را شناسایی کنند. بعد از این مرحله با توجه به امکانات و ظرفیت‌هایی که این زمین‌ها در بافت‌های فرسوده دارند؛ فراخوان داده می‌شود تا سرمایه‌گذارانی که مایل هستند از آنها استفاده کنند.

معاون امور اجتماعی وزارت کشور گفت: سازمان‌های آب، برق و گاز تسهیلات خاصی را برای این زمین‌ها در نظر گرفته‌اند و وام‌هایی نیز با درصد مناسب ارائه خواهد شد تا انشاالله سالانه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده ساخته شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار