به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیبپرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز یکشنبه 14 مردادماه در جمع مدیران بسیج سازندگی استانها، اظهار کرد: انقلاباسلامی در چهل سال گذشته حتی یک روز از توطئههای دشمن مصون نمانده و این قضیه قابل قیاس با هیچ کشور و دوران دیگری نیست.
غیبپرور با اشاره با اهمیت کار یگانهای مختلف در جنگ تحمیلی، تصریح کرد: در زمان جنگ همه رزمندگان از جایگاه و منزلت بالایی در بین مردم و مسئولین برخوردار بودند، اما برخیها مانند رزمندگان اطلاعات عملیات، شناسایی و تخریب جلوه و شخصیت خاصی داشتند. منشاء محبوبیت این مجاهدان پیشگامی در نبرد با دشمن بود. بنده باور دارم که رزمندگان و جهادگران بسیج سازندگی در حال حاضر هم در خط مقدم مبارزه با استکبار قرار دارند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن، بیان داشت: امروز وضعیت اقتصادی کشور به دو علت دچار آسیب شده است. دلیل اول دشمنیهای دنیای زر و زور و استکبار است که روز به روز به آن افزوده میشود.
وی دلیل دوم را نظام مدیریتی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: خداوند متعال همه ثروتها را به ما داده است اما چرا از این ثروتها و سرمایههای بینظیر انسانی، معادن معدنی، انرژی، جنگل و... استفاده نمیشود؟ ما هیچ چیزی برای زندگی سالم و کامل کم نداریم.
غیب پرور ادامه داد: در کشور و به ویژه در شرایط فعلی اگر مدیریت به مدیریت جهادی و انقلابی تبدیل شود، مشکلات حل خواهند شد.
وی بار دیگر با اعلام آمادگی برای کمک به دولت، گفت: این ظرفیت وجود دارد که با بهرهگیری از مدیران جوان جهادی و مشاوران انقلابی در سطوح مختلف در کشور، هر کمکی که دولت بخواهد در اختیارش بگذاریم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: بسیج سازندگی صحنه خدمت بیمنت به مردم است. دل زخم خورده مردم در جنگ اقتصادی نیازمند التیام است که خدمت جهادگران بسیج سازندگی مرهم و داروی آن است. بسیج سازندگی تبلور خدمت بیمنت است؛ در بسیج سازندگی کسی دنبال نام و نشان نیست پس خدا هم برکت میدهد. شما عزیزان باید آتش به اختیار کار کنید. باید هرگونه خدمتی را میتوانید به مردم ارائه دهید. این خدمات قلب امام زمان (عج) و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب را شاد میکند و مردم را به انقلاب دلبستهتر میکند.
وی در ترسیم نقشه راه بسیج سازندگی تصریح کرد: بسیج سازندگی باید بتواند سه نقش محوری را ایفا کند. اول با مشارکت بیش از پیش با دستگاههای اداری و اجرایی خدمات را در مناطق محروم گسترش دهد. نقش دوم توانمندسازی مردم به نوعی که کار را به مردم بسپاریم، است. سومین نقش بسیج سازندگی کمک به حل بحرانها و حوادث مانند زلزله کرمانشاه است.
غیب پرور بیان داشت: گروههای جهادی محله محور نمونهای جدید از راهبرد بسیج برای خدمت به محلههای شهرها است. وقتی به پایگاههای بسیج سر میزنیم شاهد خیل عظیم انرژی مردمی برای ارائه خدمات به محله خودشان هستیم. باید از طریق گروههای جهادی محله محور این سرمایههای اجتماعی درست هدایت شود که مدیریت اجرایی این طرح در کوتاهترین زمان ممکن بر عهده بسیج سازندگی است.
انتهای پیام/