محمد روزبهانی جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره علتهای افزایش طلاق اظهار کرد: عوامل زیادی در رشد آمار طلاق وجود دارد که یکی از این عوامل ناهمسان همسری است، به این معنا که بین زوجین همسانی از نظر سن، تحصیلات و فرهنگ و سایر موارد مشابه تناسبی وجود نداشته باشد و یکی دیگر از عواملی که می توان به آن اشاره کرد، این است که کنترل نظارت اجتماعی بر روی زندگی زوجین کمتر شده است.
وی در ادامه بیان کرد: از دیگر عوامل دخیل بر رشد آمار طلاق، محیط نامناسب اجتماعی است که باعث شده است خرده فرهنگ رشد کند و طلاق دیگر در بین افراد جامعه قبحی ندارد؛ در گذشته طلاق بار معنایی منفی داشت اما امروزه بار معنایی این کلمه تفاوت زیادی پیدا کرده است.
بیشتر بخوانید: دوران نامزدی بهترین فرصت شناخت زوجین از خلق و خوی یکدیگر
این جامعه شناس تصریح کرد: ارضا نشدن نیازهای عاطفی طرفین، کم رنگ شدن پایبندی به ارزش های دینی و اخلاقی، کمبود احساس تعلق به خانواده از جمله عوامل تاثیر گذار در طلاق هستند.
روزبهانی تاکید کرد: عوامل مختلفی در افزایش طلاق تاثیر دارند و نمی توان گفت تنها یک عامل باعث رشد این روند شده است.
بیشتر بخوانید: تفاوتهای ازدواج مدرن و سنتی/ نقش والدین در انتخاب شریک زندگی
وی مطرح کرد: تغییر سبک زندگی، غربی شدن جوانان، فرد گرایی و مشکلات اقتصادی از دیگر عواملی هستند که باعث افزایش طلاق در بین جوانان شده است.
انتهای پیام/