مدیر کل ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اهمیت اجرای طرح همیاران طبیعت ابراز کرد: طرح همیارن طبیعت که یکی از فعالیتهای رسمی دفتر آموزش می باشد نیازمند یک ارتباط مستمر، پویا و رو به رشد است

پیگیری طرح همیاران طبیعت با بهره‌گیری از ظرفیت های سازمان‌های غیردولتیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر وحید جعفریان، مدیر کل ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور در دیدار با مدیر کل منابع طبیعی استان زنجان که در محل دفتر مدیریت صورت گرفت،گفت:دفتر آموزش و ترویج در پی استفاده از ظرفیتهای تصمیم گیری در قالب اتاق فکر است.

وی با بیان این که تشکیل اتاق فکر با دبیری دفتر آموزش و ترویج و با همکاری شورا صورت می گیرد، تصریح کرد: بخشی از این وظایف به جمع آوری نظرات و ابتکارات استانی مربوط می شود که مستقیما به سازمان گزارش می‌گردد.

دکتر جعفریان با اشاره به اهمیت اجرای طرح همیاران طبیعت ابراز کرد: طرح همیارن طبیعت که یکی از فعالیتهای رسمی دفتر آموزش می باشد نیازمند یک ارتباط مستمر، پویا و رو به رشد است لذا در این راستا ارتباطاتی با بخش های دانش آموزی ، نهضت ملی سبز و استفاده از ظرفیتهای غیر دولتی مثل تعاونی های فراگیر صورت گرفته است.

این مقام مسئول با عنوان "دفتر از استانها انتظار دارد با ابتکارات خود بحث همیاران طبیعت را به یک نهضت تبدیل کند و تا عملکرد خودشون را گوش مخاطبین برسانند"، تصریح کرد: البته دفتر آموزش و ترویج برنامه ریزی لازم برای 15 دوره مختلف برای این منظور انجام داده است.

دکتر جعفریان با بیان اینکه دفتر در این راستا از ظرفیت نخبگان شرکتهای دانش محوری که با سر فصل موضوعات توسعه، برنامه ریزی و تحلیل اجتماعی و اقتصادی در حال فعالیت می باشند استفاده می‌کند، اعلام کرد: دو موضع مشارکت و آموزش از زیر ساختهای ترویج هستند که لازم است با حضور کارشناسان متخصص هم در امور ترویج و هم در طرحهای محوری تقویت گردد.

در پایان وی به برنامه های همکاری دفتر ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان جنگلها ، مراتع و آبخیزداری کشور در اجرای تک تک پروژه های بین المللی نظیر ترسیب کربن، و ترویج اشاره کرد.

خلیل آقاجانلو، مدیر کل منابع طبیعی زنجان یز در این نشست با بیان اینکه کاردر حوزه های منابع طبیعی بدون مردم امکان ندارد و اگر هم اتفاق بیافتد پایدار و بادوام نخواهد بود، ابراز کرد: درگذشته دست اندرکاران منابع طبیعی نگاه فنی به موضوع حفظ و حراست از عرصه ها داشتند که خوشبخانه در سالهای اخیر سازمان جنگلها پیگیر همراهی مردم با اجرای پروژه های منابع طبیعی است.


وی با عنوان "در دانشگاه ها نیز بیشتر نگاه فنی بوده که ضروری است این آموزشها با نگاه ترویجی- فنی صورت گیرد، افزود: ساختار کمیته فنی در سازمان در حال بازنگری است که با ساختار جدید حضور اداره آموزش و ترویج در این کمیته پررنگتر خواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به نگاه مثبت این اداره کل به آموزش و ترویج هم گفت: همیشه اداره کل نگاه ویژه ای به اداره ترویج داشته و تلاش کرده که تخصیص اداره ترویج 100 درصد باشد.

وی ضمن تاکید بر لزوم بهره مندی از فرصت ها برای ترویج فرهنگ منابع طبیعی به برگزاری چندین نشست در حوزه های مختلف با همیاران طبیعت و اهمیت و نقش موثر سفیران انفال اشاره کرد و گفت: نهالستان زنجان با توجه به مساحت، موقعیت و سالن آموزش بهره برداران ارس و بخش تولید گیاهان دارویی به ویژه گل‌محمدی برای توانمند سازی جوامع محلی ظرفیت بسیار مطلوبی دارد که این مهم زمینه را برای تبدیل زنجان به مرکز آموزش منطقه شمال غرب کشور فراهم می‌نماید.

انتهای پیام/ن

 

تبدیل زنجان به مرکز آموزش منطقه شمال غرب کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.